Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Magasabb lesz a GYED-em?

Magasabb lesz a GYED-em?

Figyelt kérdés
Én 2005 ben szültem, most decemberbe jár le a gyesem.2 évig gyeden voltam.mikor meglett a kislányom 56000ről mentem gyedre, viszont közben nőtt a bérem 72.000re.Ha most januárban teherbe esnék megint mehetnék gyedre??És akkor melyik összeg után kapnám??
2008. dec. 2. 14:57
 1/5 anonim ***** válasza:
gyedet akkor kaphattál volna ha az első gyerek után 2 éven belül megszületik a második. Gyest kaphatsz.
2008. dec. 2. 17:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem mondod!!Most tisztára kiakadtam.Akkor szerintem visszamegyek dolgozni, és azutánra tervezzük a babát.
2008. dec. 2. 18:05
 3/5 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem írni hogy most is munkaviszonyban vagyok.Az nem számít??
2008. dec. 2. 18:34
 4/5 anonim ***** válasza:
a gyest is a ledolgozott idő után számolják mindegy hogy azóta papiron mennyi lenne a fizud. Jobban jársz ha visszmész dolgozni 180 napot és akkor lesz tgyás, gyed és gyes. Én is ezen agyalok.
2008. dec. 2. 19:04
 5/5 A kérdező kommentje:
A gyest alanyi jogon kapom, nem ledolgozott idő után.Én múlt évben biztosított voltam, így benne vagyok a 2 évben.Azt írják a mák oldalán hogy 180nap biztosítottnak kell lennem az elmúlt 2 évben.Nekem ez megvan.Valahogy még mindig nem tiszta, de felhívom a munkáltatóm.
2008. dec. 3. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!