Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik a legszebb lány év...

Melyik a legszebb lány év ezek közül szerintetek? Melyik illik legjobban a Nemes vezetéknévhez?

Figyelt kérdés
Ezekre gondoltunk: Lilla,Iza,Brigitta

2021. jan. 24. 19:10
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Lilla
2021. jan. 26. 09:57
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Lilla

Iza

2021. jan. 26. 12:47
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak ezek az opciók vannak, akkor Lilla, mert az teljes név, és még szép is.

Egyébként ha fel lenne sorolva benne az Izabella is, akkor azt mondanám,hogy az a legszebb. A Brigitta név nekem egyáltalán nem tetszik. Na jó, most furcsa lesz, amit írok, de a Brigittánál meg pont levenném az elejét, nem hozzátennék, mert nekem a Gitta, Gittus pl tetszik. De ez a Brigitta ez szerintem abszolút nem szép név. A Lilla meg amúgy nagyon jó név, de nincs a kedvenceim között,mert tudok nála sokkal szebbeket; viszont az Izabella úgy, teljes alakban nekem a kedvenceim között van, mint név. szal:

1.Izabella

2.Lilla, Gitta

3.Brigitta és sima Iza

2021. jan. 26. 21:42
 24/25 anonim ***** válasza:
68%

*amúgy most jövök rá, igen, a sima Gitta nekem jobban tetszik, mint a Lilla, tehát akkor:

1.Izabella2.Gitta, 3.Lilla, 4.Brigitta,és Iza

2021. jan. 26. 21:43
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Lilla.

(Izával hülyén hangzik + személyes okból OFF, a Brigittával együtt...)

2021. jan. 29. 08:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!