Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tegnap reggel teszteltem és...

Tegnap reggel teszteltem és nagyon halvány rózsaszín pozitív tesztem lett. 20 éves lány vagyok jan.3án volt menstruáciom viszont 2nap pecsételő vérzés 2nap rendes volt miután elmúlt kisebb alhasi görcseim voltak.szerintetek?

Figyelt kérdés

Voltam orvosnál 18.án hüvelyi UH volt 9mm nyálkahártya viszont ő nem mondott úgy semmit levette a cytologiát és azt mondta várjuk meg a menszeszt.

Nem bírtam várni így én csináltam egy tesztet de nagyon halvány épp hogy latszodo 2.csík jött ki szerintetek??

2021. jan. 23. 09:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Csináltál tesztet?:)
2021. jan. 25. 21:11
 12/16 A kérdező kommentje:
Igen csináltam ma reggel sajnos negatív lett :( pedig reménykedtem benne hogy 2év próbálkozás után végre összejött
2021. jan. 26. 09:02
 13/16 A kérdező kommentje:

[link]

Lett egy ilyen aztán egy teljesen negatív 😓

2021. jan. 26. 09:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Mi is 2 éve próbálkozunk a párommal, sajnos nekem vannak problemaim,betegsegeim amik kb lehetetlenné teszik ezt az egészet szamomra de nem szabad feladni és hinni kell benne, aterzem amit érzel, de fel a fejjel, minden hónap egy újabb lehetőség, és előbb vagy utóbb de teged is fog választani egy kis angyalka anyukájanak és a legboldogabb te leszel a földön. :)❤️ Kivanom hogy minél előbb így legyen.
2021. jan. 26. 10:28
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen :)❤️

Erőt egészséget kívánok és nektek is sok sikert és szerencsét a babahoz :)

2021. jan. 26. 11:11
 16/16 anonim ***** válasza:
Kérdező és válaszolók,nem szaabd feladni. orvosi segitség,lombik program,donorság,béranyaság,örökbefogadás. orvosi kivizsgálás férj és feleség egyaránt
2021. nov. 3. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!