Abbahagytam a fogamzásgátlót, most fog megjönni a vérzésem, új adagot már nem fogok beszedni. Mire számíthatok?
Nekem az első rendes mensi napra pontosan megjött utána. (A masodik már nem, terhes lettem).
Viszont 1, durván 2 hónap alatt majden 10kg-t híztam. Pedig ugyan annyit ettem, ugyan annyit mozogtam.
9évig szedtem.
A mensim azonnal visszaállt, 26, 27 napos ciklusaim voltak, éreztem én is szurkálást félidőben, és a mensim erősebb, görcsösebb lett, de ez normális, mert gyógyszer előtt is görcsöltem.
3 hónap után elkezdtem lh tesztelni, hogy van-e egyátalán peteérésem, a második tesztelős hónapban már nem jött meg.
Az étvágyamon nem éreztem változást.
Évekig szedtem.
Fiam születése után csökkentett hormontartalmút kaptam. (Dokival egyeztettünk, ő ezt látta jobbnak. Gumival nekem fáj. Mivel hamar akartunk tesót, igy a spirál és tarsai nem játszottak. De mivel szoptattam, a régi bogyóm nem kaptam vissza).
8hónapig tedtem, mikor újra babát akartunk, letettem. (A szoptatast elötte 2 hónappal hagytam abba). 3hónapig meg se jött. Utána gyogyszerrel. Utána megint nem. Dokit váltottam. Kiderült, a gyogyszer hazavágta a hormonrendszerem. 8hónap alatt teherbr estem, de el is vetéltem. Azóta ismét 5 hónapja próbálkozunk, eredménytelenül.
3as voltam, csak elküldtem, mielött ezt is leírtam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!