#28 Én nem jelentettem azokat, mert nem vagyok házmester. A kulturált beszélgetés híve vagyok, de ehhez kell a másik fél is.
2021. jan. 15. 13:27
32/45 anonim válasza:
Elég bizarr a kérdésed. Ha csak barátkozni akarsz, miért egy egyedülálló anyát keresel, ahonnan "eltűnt" a férfi?
2021. jan. 15. 13:29
33/45 A kérdező kommentje:
#32 Mert ott nincs apja a kislánynak. Akire szüksége lenne.
2021. jan. 15. 13:30
34/45 anonim válasza:
És akkor kije lenne a feleséged?
2021. jan. 15. 13:32
35/45 A kérdező kommentje:
#34 Második anyja, keresztanyja, barátnője...
2021. jan. 15. 13:33
36/45 anonim válasza:
33
Mert rád aztán nagyon van.
Semmi közöd egy idegen gyerekhez.
Én sem vagyok a gyerekem apjával, a párom akivel hosszabb ideje együtt vagyok, nem a gyerekem pótapja. Van neki saját apja akit rendszeresen lát.
Soha életemben nem engedtem volna egy olyan férfit az életembe aki elsősorban a gyerekem iránt érdeklődik mert ez nagyon gáz. Én is leírom amit a többiek, bizarr a kérdésed, bújtatott pedofilia van benne.
2021. jan. 15. 13:38
37/45 anonim válasza:
35
hú ez nagyon beteg. Befurakodnál az életükbe teljesen. Tudod hogy hajtanánk el mindannyian egy ilyen kiscsaládot akik a gyerekünknek a második szülei akarnának lenni?
2021. jan. 15. 13:41
38/45 anonim válasza:
Ha akár egy jobb ismerős viszonyban lévő férfi oda állna elém, hogy a kislányom apja akar lenni, nincs az a körülmény, ami miatt nem gondolnám, hogy pedofil. Mert ilyen nincs. Vannak nevelőapák, akik megszeretik az anyát, majd a gyereket és idővel komolyabb apa szerepbe kerülnek ha úgy alakul, de aki elsősorban egy kislányt környékez meg felnőtt férfiként, hogy hadd legyek a pótapád, az mentálisan sérült vagy pedofil. És előbb köpöm arcba magam, mintsem egy ilyen embert a gyerekem közelébe engedjek.
2021. jan. 15. 13:43
39/45 anonim válasza:
De ezt, hogy kell elképzelni? Támogatod anyagilag vagy csak a játszótérre szeretnéd vinni? Ha ilyen helyzetben lennék, betegnek gondolnálak a feleségeddel együtt. Egyébként miért nem lesztek nevelőszülők?
2021. jan. 15. 14:01
40/45 anonim válasza:
nevelőszülők? Isten ments egy ilyennek gyereket adni. az is biztos hogy nem családos ez a pedofil kérdező, ez kamu.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!