Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerekekkel mennyit szoktatok...

Gyerekekkel mennyit szoktatok kirándulni?

Figyelt kérdés

Annak szól a kérdés, akinek van gyermeke.

Évente hányszor mentek gyerekekkel kirándulni?

Illetve általában ha mentek hova mentek, ami őket is érdekli?

A mese parkokat mennyire szeretik?

2021. jan. 13. 20:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
81%
Párom hivatásos vadász (egyébként nekem is megvan minden engedélyem), így majdnem minden hétvégén kimegyünk az erdőre a 6 éves gyerkőccel. A fiúk horgászni is szeretnek, szóval a tavaszi/nyári időszakban a tópartra is gyakran kilátogatunk. Emellett állatkert, esetleg valami gyerekbarát "fesztivál" is befigyelhet, de 2 éve pl. Ausztriába ugrottunk ki libegőzni.
2021. jan. 13. 21:51
 12/12 anonim ***** válasza:
84%

Nyáron nagyon gyakran, heti többször, ha épp nem nyaralunk, de ilyenkor csak kettesben, fiam és én. A többi évszakban havi 1-2 alkalommal max, ezek inkább családi jelleggel, tehát a férjem is jön.

Most tél óta nem nagyon jártunk sehol. Bár végülis lehetne, csak ha már nem mész be sehova órákig, akkor nekem hideg van.

Nem választunk direkt gyereknek való úticélt, csak a mértékből visszaveszünk. Szerintem szinte minden kirándulás gyerekbarát.

2021. jan. 14. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!