Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Koltozott valaki fel ev...

Koltozott valaki fel ev alatti babaval?

Figyelt kérdés
A lanyom jo alvo, az ejszakat atalussza 1 honapja kb. (4 es fel honapos) Nemsokara koltozunk es meg kell majd szoknia egy szamara teljesen ismeretlen hazat/szobat. Tudnatok adni tippeket hogy minel elobb megszokja? Illetve a koltozes resze is erdekel. Kicsit felek az alvas reszetol nehogy emiatt valtozzon meg.
2021. jan. 8. 02:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mit kellene neki megszoknia? 4 és fél hónapos. Ahova leteszed, ott alszik. Nem kell ezt túlbonyolítani. Max ha másik időzónába költöztök, de gondolom nem Ausztrália a cél most....
2021. jan. 8. 06:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Hallod, be fogsz így csavarodni. Ilyen apróságokon nem szabad agyalni meg aggódni. Együtt marad a család? Te ott leszel a kisbabádnak? Akkor mi baj lenne?

3 hónapos babával költöztünk, eszembe se jutott, hogy ez a babábak bármiféle törést okozna. Egy ekkora gyerek még nem is lát rendesen. Kb.6 hónaposan tanulnak meg fókuszálni. Az a fontos, hogy továbbra is érezze a te tested melegét, a szívverésedet és az illatodat. Egy 4 hónapost már le lehet tenni játszószőnyegre, kihasználod pakolásra azokat az 5-10 perceket, amiket elvan magában is. Az új helyen egy ideig dobozok között fogtok élni, mert egy kisbaba mellett nem könnyű rámolni. Majd mindig csinálsz annyit, amennyit sikerül.

A baba alvása meg a fogzáskor így is úgy is borulni fog. Meg aztán a szeparációs szorongás időszakban is gyakrabban fogja csekkolni, hogy Anya megvan-e még. :)

2021. jan. 8. 06:41
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én azt olvastam h kb féléves kora után veheti észre esetleg, vagyis zavarhatja egy költözés. A kislányom pont 6 hónapos volt, mikor másik lakásba mentünk. De semmi gond nem volt. Mi ott voltunk, az ágya ugyanaz, szóval...
2021. jan. 8. 07:00
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
6 hónapost ez nem foga érdekelni, ne aggódj...
2021. jan. 8. 07:13
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Az más kérdés, h borzasztó nehéz volt baba mellett összepakolni, majd kipakolni... rémálmaimban se jöjjön elő...

(3as voltam)

2021. jan. 8. 07:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem gondolnám, hogy megzavarhatja az új környezet. Mi egy egy évessel költöztünk, nála sem volt probléma. Maximum annyi, hogy tényleg nagyon nehéz volt egy ennyi idős gyerekkel a költözködés. Amikor megvettük a házat egy hónap alatt felújították így úgymond kényelmes volt. Először gyorsan berendeztük a kicsi szobáját, hogy tudjon pihenni. Azalatt egy csomó mindent kipakoltunk, amég ő pihent. Utána sem volt gond, beleraktam a karámba a kicsit és elfoglalta magát egy kis idejig.
2021. jan. 8. 08:08
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

6 hetes babával költöztünk. A gyerek bent aludt a kádban (a mózeskosarában), ameddig mi a bútorokat pakoltuk. Később szinte a feje mellett fúrták fel a polcokat, a szeme se rebbent.

Ilyen pici gyerek észre se fogja venni, a lényeg, hogy te ott legyél a közelében.

2021. jan. 8. 08:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is minden rendben lesz. Ugyanabban az agyban lesz ha ha van kiságyba forgója ugyanúgy kapcsold be neki. Játékai is meglesznek úgyhogy szerintem észre se veszi majd. Ha volt eddig éjjeli fénye azt ugyanoda rakd kb.
2021. jan. 8. 08:38
 9/10 anonim ***** válasza:

4 hònaposan màsik kontinensre költöztünk, bàr ő sosem aludt jòl.

Legyen ugyanaz az àgya, takaròja. De neki ti vagytok a minden, ìgy csak az szàmìt, hogy vele legyetek.

2021. jan. 8. 10:04
 10/10 anonim ***** válasza:

Jézus, kicsit vedd lazábban a gyerek-témát, vagy később, amikor mindent is lerámol meg non-stop megy - tényleg be fogsz csavarodni.

Egy hat hós gyerek alszik, ahol leteszed. A kedvenc nyunyuját/takaróját etc odaadod neki - ha van ilyenje -, aztán számára máris világbéke.

2021. jan. 8. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!