Milyen volt a szülés utáni ciklusotok?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a kisfiam 9 hónapos, szülés után 7 hónappal jelentkezett az első mensi, viszont rá 2 hétre 1-2 napig rózsaszínű folyás volt de csak estefele na most a második mensinél ugyanígy. Most fogok menni Nőgyógyászhoz az éves vizsgálatokra, Ő biztos pontosabbat mondd majd. Van itt valaki hasonló problémával?#folyás #Ciklus szülés után
2021. jan. 3. 20:53
1/3 anonim válasza:
10 hónapos a kislányom, tegnap jött meg először, pont olyan amilyen az első gyerek után is volt, első nap rózsaszines maszatolás, ma meg ömlik a vér, darabok is távoznak, nagyon fájdalmas.😵
2/3 A kérdező kommentje:
Igen az első nagyon rossz :/ bár én örültem neki látva, hogy rendeződnek vissza a dolgok de ez hogy rá 1-2 hétre pontosan 2 napig van egy rózsaszín/barnás folyás az ijesztő... De egyik ismerősöm azt mondta hogy a Doki szerint ilyenkor minden normális mert visszaáll a szervezet a régi kerékvágásba
2021. jan. 3. 21:23
3/3 anonim válasza:
Szules utan 3honapra jott meg mindket szules utan pontos 28naposra, mas kerdes h nekem aztan omlik 2napig majd tovabbi 6nap utan mulik el vegleg. Pajzsmirigyes vagyok:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!