Mit gondoltok az Adelin és az Alfonzin lány nevekről, illetve az Árész fiú névről?
Figyelt kérdés
Valószínűleg nem adnám a gyermekeimnek én sem , de nagyon tetszenek. Kíváncsi vagyok ki mit gondol róluk:).2021. jan. 3. 18:27
2/6 anonim válasza:
Ismertem régen egy Adelint. Ritka név, de szerintem nem vállalhatatlan. Ellentétben az Alfonzinnal, az borzasztó.
Árésznak hívták a gyerekkori kutyám, sajnos nem tudok elvonatkoztatni, ez nekem olyan név, mintha Blökinek vagy Korminak neveznéd a gyereked, de ez persze az én szubjektív ítéletem. Amúgy állatnévnek szerintem szuper, embernek már szerintem szintén vállalhatatlan kategória. Legalábbis számomra.
Bocs.
Amúgy ha vigasztal, én nagyon bele vagyok zakkanva a Gyöngyvér és Gyömbér nevekbe, azok se sokkal jobbak állítólag :D Szerintem mindenkinek vannak olyan nevei, amik nagyon tetszenek neki, de kb rajta kívül senki másnak sem.
3/6 anonim válasza:
Én egy Adelinát ismerek (elég karakán egy csaj), így, hogy Adelina szerintem szép név. Adelinként nem tetszik mert erről is, illetve az Alfonzinról is olyan XIX. századi nemesi család gyermeke jut eszembe, túl ódivatú. Az Árész meg borzalmas, olyan feltűnősködő. De hát ízlések és pofonok.
5/6 anonim válasza:
Nekem egyik sem tetszik, bár unikumok, az biztos.
6/6 anonim válasza:
Az Adelin a legkevésbé rossz, mondjuk második névnek, ha annyira ragaszkodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!