Eszter vagy Alíz jobb név Ausztriában?
Figyelt kérdés
Esther és Alice módon lenne írva. Sokat tervezünk Magyarországon is lenni, de a suli, ovi Ausztriában lesz. A gyerek német-magyar kettős állampolgár lesz, a vezetéknévhez mindkét név passzol. Ti melyiket adnátok?2021. jan. 1. 15:01
A kérdező szavazást indított:
Eszter/Esther
Alíz/Alice
51 szavazat
1/5 anonim válasza:
Nekem alapvetően az Alíz jobban tetszik, de ebben az esetben az Esztert praktikusabbnak tartanám, mert az Esther hasonlóbb, mint az Eszter, kimondva gyakorlatilag ugyanaz, így mindenhol Eszter lenne. Az Alíz-Alice már különbözőbb.
3/5 anonim válasza:
mindkettot szeretem, a keresztanyamat es engem hivnak igy. nem tudom mi lenne a vezeteknev, de szerintem akar mindkettot is adhatnatok
5/5 anonim válasza:
Alice Cooper, Alice csodaországban... több nem jut eszebe.
Happy Easter.
Ilyen módon tudnak csúfolni :D :D
Szerintem Eszter jobb :D
Bár az Alice jobban tetszik, "mencibb".
Azt ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!