Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tetszik nektek az Enikő név?

Tetszik nektek az Enikő név?

Figyelt kérdés
2010. aug. 13. 16:31
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Én adtam volna a lányomnak, de a férjem leszavazta.
2010. okt. 10. 17:54
 22/35 anonim ***** válasza:
nekem teccik lehet becézgetni hogy encsi,eni szerintem nagyon szép de teccikmég nagyon a vanessza is!!
2010. okt. 10. 18:07
 23/35 anonim ***** válasza:
Szép,de nem tetszik .Az Anikó más magánhangzókkal...
2010. okt. 10. 18:29
 24/35 anonim ***** válasza:
Szerintem szép, elegáns név.
2010. okt. 10. 19:09
 25/35 anonim ***** válasza:
En Eniko vagyok. Amikor Anyum ezt a nevet adta nekem, meg nem sok Eniko szaladgalt - mint manapsag. Sokaig inkabb lettem volna Krisztina meg Monika mert akkor belesuppedtem volna az atlagba...ma mar viszont orulok, hogy ez a nevem....ja es apropo Aniko...na azt nem szeretem ha azzal tevesztenek ossze. Nagymamam falujaban nagyon nepszeru nevnek szamitott anno az Aniko. Nekem mindig valami tenyeres talpas parasztlany jut rola eszembe. Bocsanat ezert az Anikoktol, senkit megbantani nem szeretnek!
2010. okt. 10. 19:10
 26/35 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik. Mi gondolkodtunk az Enikő névben a lányunknál, de Veronika lett. Jobban illet a vezetéknévhez
2010. okt. 10. 19:26
 27/35 anonim ***** válasza:
Szeretem ezt a nevet a következő kislányomat így hívják majd : D
2010. okt. 10. 19:55
 28/35 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszik ez a név. Régebben nagyon ritka név volt és különlegesnek számított, ma már egyre többen választják ezt a nevet kislányuknak. De még mindig nem olyan gyakori, mint az Anna, Hanna, Lili, Jázmin. Egyébként nekem is az ilyen nevek tetszenek, amik nem szokatlanok, nem ősmagyarok, nem giccses külföldiek és nem is túl gyakoriak. :)
2010. okt. 10. 20:54
 29/35 anonim ***** válasza:
nem
2010. okt. 10. 21:16
 30/35 anonim válasza:
Nekem sem, sajna. Olyan könyvelőnős...fantáziátlan!
2010. okt. 10. 23:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!