Hogy lehetek meddő?

Figyelt kérdés
A jövőben egyáltalán nem szeretnék gyereket. A fogamzásgátlótól lehetek meddő?esetleg vannak jelei a meddőségnek? Ha igen mik az észre vehető jelei?
2020. dec. 30. 02:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Műtét.
2020. dec. 30. 02:36
 2/5 anonim ***** válasza:
20%
A műtéttel nem árt vigyázni. Egy ismerősöm megműttette magát, pár hónap múlva belső vérzése lett és majdnem meghalt. Nem is beszélve arról, hány olyan ember van, aki elkötteti magát, aztán mégis teherbe esik. Nekem meggyőződásem, hogy az orvosok ezt direkt csinálják.
2020. dec. 30. 03:47
 3/5 anonim ***** válasza:
77%
Èn mondjuk meddő lettem a fogamzásgátlótól, de én vagyok az ezerből az egy.
2020. dec. 30. 06:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én elköttettem magam.Nekem elektromos késsel elégették a petevezetéket,hogy ne jusson át a hímivarsejt....Hét hónapja történt a császármetszéssel együtt megcsinálták!Semmi negatív tapasztalatom eddig!Biztosan vannak esetek mikor baj van egy műtét után de szerintem igen biztonságos a védekezés szempontjából!Hisz tabletta mellett is és spirál mellett is estek már teherbe!
2020. dec. 30. 08:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2021. jan. 1. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!