Foglalkozzak vele mit szólnak hozzá?
Figyelt kérdés
A helyzet az hogy több mint fél éve váltottam munkahelyet és a párommal babát szeretnénk. Terveztük már a váltás előtt is , de miután összejött az új hely , tartózkodtam a dologtól. Nyilván helyem lenne utána is.
Szerintetek ?
29/N
2020. dec. 29. 20:18
11/14 anonim válasza:
Ne a munkáért élj. A munka az csak egy mellékes "opció",mellékes szál. Nem az az életedben a legfontosabb; hogy hol dolgozol; tehát ne szalaszd el a munkahely miatt a babavállalást. Tehát a munka soha se menjen az életed rovására. Remélem,jól írtam. Tehát a munka soha sem lehet előbbrevalóra helyezve, mint maga az élet. A te álmaid. Asszem, itt már kicsit összekutyultam, de most a lényeg az, amit ki akarok belőle hangsúlyozni. Tehát hámozd ki belőle, ami a lényeges, mert szerintem jókat írtam. Minden jót; gyönyörűséges életet kívánok !! :):)
12/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló, nagyon szépen köszönöm :)
2021. jan. 5. 21:26
13/14 anonim válasza:
Ne foglalkozz ezzel, csak a babával. Sok sikert!
14/14 anonim válasza:
Szia! Ugyanebben a helyzetben voltam, mint Te. Nővér vagyok, 2 évig dolgoztam egy osztályon, de nem éreztem ott jól magam. Osztályt váltottam. Az új helyre már úgy mentem, hogy tudták, hogy próbálkozunk, ezt előre leszögeztem a főnővérrel, hogy akár a következő hónapban lehet, hogy nem jövök. Rábólintottak, hogy semmi gond, szurkolnak, és kívánták, hogy legyen úgy. Előtte már ismertem őket, mert egy szinten voltunk. 5 hónapot után terhes lettem, előtte 1 évig nem. Így ebben az esetben nem volt gáz, mert tudták mi a helyzet, és jó szívvel várnak vissza. Nyilván nővérként nincs olyan, hogy ne lenne helyed visszamenni. :D A helyetekben próbálkoznék. Úgyse fog egyből összejönni. Ha meg igen, annál jobb. Volt olyan munkatársam a régi helyen aki 1 hónapot dolgozott velünk, majd terhes lett arra se szólt senki egy szót se mert kb örültünk, hogy legalább 1 hónapig egyel többen vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!