Akinek Fisher price tanulókutyusuk van, kérdezhetek egyet?
Figyelt kérdés
Azt írja a használati útmutató, ha hosszan nyomjuk a szívét, lejátsza sorban a dalokat. Akárhogy nyomom nem játsza le, csak az aktuális mondókáját, nem játszik le sorban semmit.
Én vagyok béna, vagy másnál se működik ilyen funkció?
2020. dec. 20. 13:00
1/10 anonim válasza:
Én sosem jöttem rá, hogy hogy kell. Néha a fiam eltalalta, mit kell csinálni.
2/10 anonim válasza:
Nálunk működik. Kicsit erősebben és hosszan kell nyomni a szívét
3/10 anonim válasza:
Nálunk is működik, igaz erre a lányom előbb rájött, mint én. Hosszabb ideig kell nyomni.
4/10 anonim válasza:
Nálunk is működött ez a módszer.
5/10 anonim válasza:
Én eddig nem is tudtam ezt, pedig már egy éve megvan. Kipróbáltam,működik. 🙂
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Lehet hogy más évjárat, mert láttam van több féle. Kétnyelvű, ilyen-olyan.
Akinek működik, milyen kutyusotok van?
Nekünk egynyelvű és három"szint"között lehet variálni ha nyomom a tappancsát, de sorban nem akarja lejátszani a dalokat sehogy sem a kutyi 🤷♀️ tudom, ez legyen életem legnagyobb problémája, de na :)
2020. dec. 20. 20:03
7/10 Reni 28 válasza:
Nekünk is ilyen van, a fiam jött rá hogy ilyet is tud. Jó hosszan kell megnyomni a szívét
8/10 anonim válasza:
nem demo módban van? a kapcsolót nézd meg a hátában, középen az OFF, talán balra húzva a DEMO jobbra meg az ON mód van. Ha nem, akkor tényleg elég sokáig kell nyomni a szívét, és minden énekel egymás után
9/10 A kérdező kommentje:
Ingen, tényleg demo módban volt. Sose jöttem volna rá, mert ezen kívül mindent csinált. Köszi!!
2020. dec. 21. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!