Melyik nevet adnátok ezek közül?
Figyelt kérdés
Kisfiunk lesz, a vezetéknév Kelemen.
A versenyben lévő nevek: Gábor, Csaba, Ákos, Marcell, Zalán, Máté.
Ti melyiket adnátok ezek közül? Melyik az, amelyiket semmiképp? :) Tudom, nekünk kell dönteni, mi is fogunk, de kíváncsi vagyok, ti külsősként hogy látjátok. :)
2020. dec. 19. 15:04
12/24 anonim válasza:
Máté - mert ez tetszik a legjobban, és a vezetéknévvel is szépen hangzik
Pl. a Kelemen Ákos nekem nagyon összefolyik, a Kelemen Zalán nyelvtörős a többi OK, nekem a Csaba nem tetszik, azt adnám a legkevésbé
15/24 anonim válasza:
Ákos és Máté tetszik, mindkettő listás nálam :)
17/24 anonim válasza:
Bármelyiket, szép nevek. Talán a Zalán tényleg nyelvtörős kicsit.
18/24 TappancsMancs válasza:
Nekem önmagában a keresztnevek közül a Gábor és a Csaba tetszik. A vezetéknévvel együtt a Kelemen Gábor jön ki a legjobban. Tehát a Gáborra szavazok. (Az utolsó négy a vezetéknévvel nyelvtörősen hangzik.)
Kelemen Gábor
Kelemen Csaba
Kelemen Ákos
Kelemen Marcell
Kelemen Zalán
Kelemen Máté
19/24 anonim válasza:
Gábor, Ákos és Csaba megy vele igazán szerintem, a Zalánnal és Mátéval kissé nehézkes kimondani, a Marcell szép név, de nekem nagyon egyhangú a vezétéknévvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!