Ekkora szám lett??
Figyelt kérdés
Tegnap az unokahugunk közölte velünk, hogy ő Potyi a flamingót szeretne karácsonyra. Mindnehol kerestem de sehol nem lehet kapni. Elég fura játék a youtube-on láttam. Az ára se smemi. Ekkora szám ez a játék? Ti megvettétek megéri?#karácsony #Potyi
2020. dec. 17. 08:38
11/17 anonim 

válasza:

Te szent 💩. Nem tudtam mi az isten ez, kár volt rá keresni 🤣🤦♀️
12/17 anonim 

válasza:

U u mennem kell,u u mennem kell. Hál isten fiam van és kicsi még ehhez :D
13/17 anonim 

válasza:

Azt mondjuk én sosem értettem, hogy az miért követelőzés, ha egy gyerek, vagy akár felnőtt előre megmondja, hogy mit szeretne, minek örülne.
Inkább ez, minthogy vegyek 10-15 ezerért olyasmit, aminek kicsit sem örül és sosem fogja használni.
14/17 anonim 

válasza:

De tényleg ha elmondja mit szeretne akkor miért kap olyat,amit te szeretnél?! Követelőzni? Egy gyerek?! Jézus
15/17 anonim 

válasza:

#14 az én gyerekem kb. az összes játék reklám után mondja, hogy azt szeretné.
Nyilván fontos, hogy olyan ajándék legyen, amit ő szeret és aminek örül, de mindennek van határa.
Ráadásul nem a kérdező gyereke, szóval érdemes megkérdezni a szülőket is. Ha ők azt mondják, hogy jó a Potyi a flamingó és a kérdező pénztárcája is bírja, akkor vegye meg. Egy kacattal több.
16/17 anonim 

válasza:

Amúgy amíg rá nem gugliztam, azt hittem, Pötyi a neve ennek a nyomorult jószágnak, csak nem írt a kérdező ékezeteket... :D
17/17 anonim 

válasza:

Szerintem inkább egy mély beszélgetés a reklámpszichológiáról az ő szintjén sokkal többet érne, mint egy 💩 flamingó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!