Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki most igènyelt gyermekènek...

Aki most igènyelt gyermekènek angol àllampolgàrsàgot, annak mi kellett hozzà?

Figyelt kérdés
A gov.uk-n nincs fent/nem talàlok listàt. Gondolom ahogy elkezdjük az igènylèst akkor jönnek sorra a kèrdèsek, de szeretnèm előre beszerezni a szüksèges dokumentumokat. Az 5 èv tartòzkodasunk lesz meg, az alapjàn igènyelünk. Csak az egyik szülő utàn.
2020. dec. 14. 21:34
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
El ne felejtsd előkészíteni azt az undorítóan magas összeget amit elkérnek ezért. £1000+
2020. dec. 14. 23:15
 2/7 anonim ***** válasza:
53%

Tehát az egyik szülőknek a szülés pillanatában meg lesz/volt a settled státusza?

Ebben az esetben az angol anyakönyvi kivonatra és a settled státusz referencia számára lesz szükség. És az igénylés ki is merül az útlevél igénylésben és csak a díjat kell fizetni. £50 körül van. Plusz kell egy angol állampolgár aki igazolja a személyeteket, pl manager.

2020. dec. 14. 23:46
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem volt meg mèg a settled stàtusz, mikor született. Anyakönyvin kìvül meg a settled szàmon kìvül ilyenkor kell-e majd bizonyìtanunk, hogy mikor (nem) volt a gyerek az orszàgban , kell-e szülők, nagyszülők anyakönyvi kivonata vagy adatai, kell-e a settled statuszon kìvül a rèszünkről valami, pl. utazàsok igazolàsa, payslipek, p60-ok, council taxos papìr?
2020. dec. 15. 00:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Uh, akkor tényleg fizetős.

Nálunk apa brit ,így csak az útlevél száma kellett, viszont nem hiszem,hogy ennyi mindent kérnének,mint amit leirtál.

Szerintem ez lesz a jó info nektek:

[link]

Nem vagy benne valamelyik angliai magyar kismamás Facebook csoportban? Ott nagyon vágják az ilyesmit.

Megpróbáltam vissza keresni, mn1 formot emlegetik,hogy azt kell ilyenkor kitölteni.

[link]

2020. dec. 15. 00:25
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen! Ezt elolvasom. Nem vagyok benne, elegem lett a dràmàbòl ès kilèptem :D
2020. dec. 15. 00:56
 6/7 anonim ***** válasza:
sikerült az állampolgárságot elintézni?
2021. okt. 15. 15:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Elnézèst, hogy csak most ìrok vissza. Igen, megkapta a gyerekem az állampolgárságot.
2023. jan. 13. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!