Kedvenc fiu és lánynevetek?
Fiú:Medárd, Zerind, Konor, Artúr, Edvárd, Mendel, Benett, Eliott, Miron Mátyás, Mihály
Lány:Milla, Gerda, Gertrúd, Gwendolin, Berta, Jolanda, Sarolta, Hermina, Júlia, Lídia, Róza, Zoé, Zara, Dorottya, Médea, Evelin, Ella, Eszter
Nekem is nagyon vegyes az ízlésem. Sok függ a vezetéknévtől. Pl egy Szabó Gwendolint nem adnék, de egy Kugler Gwendolin már elfogadhatóbb szerintem.
Ikreknél figyelnék, hogy valami kapocs legyen a neveik között, bár én még erre a testvéreknél is figyelnék,nekem ez is az összetartozást jelképezi. Stílus, kezdőbetű, jelentés valami.
Boglárka-Boróka
Laura-Lorena
Milla-Miriam
Zoé - Zorka
Júlia - Jolanda
Sára - Sarolta
Noémi - Abigél
Lilla - Gréta
Vanda - Hanna
*
Kolos - Konor
Benett-Belián
Milen-Miron
Mátyás-Mihály
Károly - Róbert
Norbert - Róbert
András - Róbert
Ábel-Ádám
Dávid - Bence
Péter - Tamás
*
Milla-Miron
Zoé - Zente
Benedek - Berta
Medárd - Médea
Róza - Róbert
Noel - Léna
Noel - Lana
Márk - Hanna
Máté - Hanna
Máté - Anna
Stb....
Lázár - Larissza
Medárd - Milla
Nándor - Natália
Norbert - Norina
Larissza - Leontina
Lea - Mia
Dália - Klára
Fanni - Kitti
Eliza - Leona
Szimóna - Leóna
Kíra - Lara
Teodor - Tóbiás
Andor - Endre
Lénárd - Lázár
Bálint - Bercel
Panna, Léna, Róza, Vivien, Blanka, Júlia
ezek passzolnak stílusban az Olivérhez szerintem: maiak, nem kirívóak, klasszikusan lány nevek
Sok sok jó ötlet jött szerintem 🙂 én nem úgy nézném a neveket hogy mai vagy sem, hanem eredet alapján keresnék
Az Olivér latin eredetű, és olajfa a jelentése
Ez alapján fiú nevek közül a Miló, Félix, Leó /Leon, lány nevek közül szerintem az Adrienn, Antónia, Beatrix.. tök jól passzolna
Olivér-Emili(a)
Olivér-Szófia
Olivér-Laura
(olajfa-babérkoszorú)
Olivér-Lívia
Olivér-Kamilla
Fiú: Mihály, Szerénd, László
Lány: Csenge, Zsófia, Emese
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!