Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kedvenc fiu és lánynevetek?

Kedvenc fiu és lánynevetek?

Figyelt kérdés
Irjatok fiu és lány neveket. 29hetes vagyok ikrekkel de sajnos még nincsen meg az a név ami tényleg tetszik

2020. dec. 4. 18:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
85%

Fiú:Medárd, Zerind, Konor, Artúr, Edvárd, Mendel, Benett, Eliott, Miron Mátyás, Mihály

Lány:Milla, Gerda, Gertrúd, Gwendolin, Berta, Jolanda, Sarolta, Hermina, Júlia, Lídia, Róza, Zoé, Zara, Dorottya, Médea, Evelin, Ella, Eszter

Nekem is nagyon vegyes az ízlésem. Sok függ a vezetéknévtől. Pl egy Szabó Gwendolint nem adnék, de egy Kugler Gwendolin már elfogadhatóbb szerintem.

Ikreknél figyelnék, hogy valami kapocs legyen a neveik között, bár én még erre a testvéreknél is figyelnék,nekem ez is az összetartozást jelképezi. Stílus, kezdőbetű, jelentés valami.

Boglárka-Boróka

Laura-Lorena

Milla-Miriam

Zoé - Zorka

Júlia - Jolanda

Sára - Sarolta

Noémi - Abigél

Lilla - Gréta

Vanda - Hanna

*

Kolos - Konor

Benett-Belián

Milen-Miron

Mátyás-Mihály

Károly - Róbert

Norbert - Róbert

András - Róbert

Ábel-Ádám

Dávid - Bence

Péter - Tamás

*

Milla-Miron

Zoé - Zente

Benedek - Berta

Medárd - Médea

Róza - Róbert

Noel - Léna

Noel - Lana

Márk - Hanna

Máté - Hanna

Máté - Anna

Stb....

2020. dec. 5. 10:33
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Lázár - Larissza

Medárd - Milla

Nándor - Natália

Norbert - Norina

Larissza - Leontina

Lea - Mia

Dália - Klára

Fanni - Kitti

Eliza - Leona

Szimóna - Leóna

Kíra - Lara

Teodor - Tóbiás

Andor - Endre

Lénárd - Lázár

Bálint - Bercel

2020. dec. 5. 13:32
 13/18 A kérdező kommentje:
A fiú megvan Olivér. Már csak a lány kéne
2020. dec. 5. 14:45
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Panna, Léna, Róza, Vivien, Blanka, Júlia

ezek passzolnak stílusban az Olivérhez szerintem: maiak, nem kirívóak, klasszikusan lány nevek

2020. dec. 5. 14:51
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Sok sok jó ötlet jött szerintem 🙂 én nem úgy nézném a neveket hogy mai vagy sem, hanem eredet alapján keresnék

Az Olivér latin eredetű, és olajfa a jelentése

Ez alapján fiú nevek közül a Miló, Félix, Leó /Leon, lány nevek közül szerintem az Adrienn, Antónia, Beatrix.. tök jól passzolna

2020. dec. 5. 17:18
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Olivér-Emili(a)

Olivér-Szófia

Olivér-Laura

(olajfa-babérkoszorú)

Olivér-Lívia

Olivér-Kamilla

2020. dec. 5. 18:38
 17/18 anonim ***** válasza:
89%
Odett, Dalma, Tamara, Katalin(a), Loretta, Kamília, Hilda, Hildegárd, Gemma, Valentina, Marina, Henrietta, Amarilla, Amália, Jusztina, Jusztínia, Izolda, Izabella, Mirabella, Klementina, Tina, Friderika, Gabriella, Erika, Patrícia, Olívia/ Livi, Liviána, Anett, Etelka, Miriam/Mirjam, Klaudia, Klaudiána, Regina, Rebeka, Renáta, Bíborka, Barbara, Szofianna, Dorabella, Norina, Noriána, Mónika, Lorella, Lorabell, Csilla, Anasztázia, Mihaéla, Nadina, Ninetta, Jolanda, Édua, Edina, Karmina, Karmelita, Melitta, Rozabella, Zita, Viktória, Szilvia, Nikolett(a), Palmira, Léna, Liza, Beneditta, Eugénia, Olga, Piroska, Flóra, Florinetta, Adalberta, Viviána, Marcellina, Cecília, Cintia/Szintia, Szilárda, Petronella, Antónia, Antonetta, Antonietta, Antonella, Hilária, Diána, Emese, Márta, Lujza, Linett, Lizett, Linetta, Xénia, Mirella, Mirabella, Dominika, Krisztina, Trina, Trisa, Hedvig(Hédi), Katrina, Karina, Karolina, Enikő, Annaróza, Kitti, Titanilla, Judit, Alexandra, Bíboranna, Mónika, Emanuéla, Gerbera, Valéria, Rozanna, Rózsa, Ibolya, Ilona, Ilena, Marianna, Martina, Eulália, Margaréta, Leonetta, Leonóra, Nóra, Emiliána, Zsanett, Klaudetta, Noella, Norella, Szvetlána, Szimonetta, Szilvina, Tünde, Zelma, Anzelma, Babett, Felícia, Eliza, Angéla, Angelika,
2020. dec. 6. 16:05
 18/18 anonim ***** válasza:
97%

Fiú: Mihály, Szerénd, László

Lány: Csenge, Zsófia, Emese

2020. dec. 10. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!