Foltos gyerekruha mosásához mi a legjobb? Mosópor, gél, kapszula?
5
Nekem frissen kimosva sem hozta ki a az Ariel
Igen vanish szappant en is használok, viszont nem kifejezetten szívderítő mosás előtt felturni a szennyest, vajon mi foltos 😒 en hetente egyszer mosok minden adagot (fehér, sötét, színes).
De akkor ezek szerint por vs gél összehasonlításban senki nem jártas?
Nekem Vanish por van es ha valami nagyon foltos mosas elott beaztatom lavorba es teszek ra a porból
Nem volt meg olyan amit ne vitt volna ki
Én igazából nem foglalkoztam a foltokkal. Szerintem ez a leghatékonyabb. Itthonra nem vettem koszolni, leenni, Next meg BabyGap ruhákat, hanem használt Hádásat vagy Pepcos pár 100 ft-osat, és konkrétan az se érdekelt, ha olyan foltos volt , hogy ki kellett dobni.
Az meg hogy folyton mossak nekem se jó, nem fogok 1 body miatt mosást indítani, az hatalmas pazarlás.
Ha szebb drága ruha lett foltos nem itthon: Vanish szappanos kidörzsölés kézzel, megszáradni hagyás a radiátoron vagy nyáron kint, utána be a szennyesbe, és kimosás majd ha sor kerül rá.
A por semmivel se hatékonyabb szerintem mint a gél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!