Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol alszik a baba és miért?...

Hol alszik a baba és miért? Köztetek veletek egy ágyba, bébiöbölben vagy a saját ágyában? Illetve melyik jobb? A saját szobájában aludjon vagy egy szobába a szülőkkel?

Figyelt kérdés
2020. dec. 2. 12:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
71%

Külön alszik.

Pontosabban első 3,5 hónapban ő Kisagyban, mi mellette egy kihúzhatós kanapén, de az ő szobájában.

3,5 hós kora óta teljesen külön.

1-3 x ébredt 8 hós koráig, utána 2x. Majd át aludta az éjszakát.

Én alapból igy szerettem volna.

A kanapé azért is került a szobájába, hogyha nagyon nem megy az alvás, akkor ott maradok vele.

Igy sokkal kényelmesebb mindenkinek.

Pl ha nyaralunk/wellness/anyósnál alszunk egy szobában, akkor nem alszik jól.

2020. dec. 2. 13:46
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Saját szoba, saját ágy mindkettőnek az első perctől. A nagy 8,5 éves, a kicsi 12 hetes. Nekünk így jó.
2020. dec. 2. 14:45
 13/17 anonim ***** válasza:
44%
Egy éves. Elejétől fogva a kiságyában alszik, sosem aludt köztünk. Nem is igényli. Nem is bánom, mindenkinek megvan a maga helye, a gyereknek semmi keresnivalója a hitvesi ágyban. Beteg dolognak tartom, ha valaki ott altatja. Aki azt mondja, csakis a közös ágyban tud aludni, az a szülő hibája, hogy odaszoktatta. Az a baba nem tudja milyen ott aludni, ha nincs odakapatva.
2020. dec. 2. 14:59
 14/17 anonim ***** válasza:
42%
A sok szimbióta anyuka hogy lepontozott. :D
2020. dec. 2. 17:47
 15/17 anonim ***** válasza:
72%
A mi ágyunk mellett egy matracon alszik. A kiságyba állandóan beverte magát és emiatt többet ébredt. 9 hónapos.
2020. dec. 2. 18:17
 16/17 anonim ***** válasza:
Nálunk a szobájában alszik a három hónaposunk. Én a szobájában a kanapén. Nagyon rosszul alszik éjjel és ez volt a legjobb megoldás mert folyton felkeltette a nővérét. Nem pihente ki magát alig tudott felkelni, hogy elinduljunk a suliba.
2020. dec. 2. 20:34
 17/17 anonim ***** válasza:

Felőlem mindenki úgy altat, ahogy jónak látja, mi így (3 hónapos):

nappal az ágyunkon reggel 7-től, éjjel, este 8-9-től a kiságyában, ami a mi szobánkban van. Nekem alvás problémáim vannak, és ez így jó.

2020. dec. 3. 02:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!