Szerintetek hány éves kapcsolat után "ideális" a baba?
Figyelt kérdés
Tudom mindenkinel mas, de a velemenyetekre vagyok kivancsi :)2020. dec. 1. 00:00
11/14 anonim válasza:
Szinte rögtön a kapcsolatunk elején összeköltöztünk. Onnantól számítva a 4 éves évfordulónkon már babát vártam. A párom hozta fel a gyerekvállalás dolgot akkor, nem én erőltettem. Azóta született még egy gyermekünk.
12/14 anonim válasza:
Nekünk 3 év volt. Mindenkinek más az ideális. Mindenki más és más, és minden pár is más és más. Van akinek csak 2, és van akinek több.
14/14 anonim válasza:
Nem kell várni vele. Minnél idõsebb az ember annal roszabb gyereket vállalni. 30alatt az ideális a gyerek vállalás. Én 25 voltam a feleségem meg 30 mikor babánk lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!