Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fogamzásgátló és szoptatás...

Fogamzásgátló és szoptatás mellett menstruácio?

Figyelt kérdés

Tudom, hülye kérdés, amire én is egyből rávágnám, hogy simán megjöhet.

De tapasztalatokra lennék inkább kíváncsi. Slinda fogamzásgátlót szedek (hasonlo az Azaliahoz), 6 hónapja szültem, és pár napja furcsán görcsölök. Viszont mikor terhes lettem, akkor is ilyen görcsöt éreztem. Szóval vagy menstruációs vagy terhességi görcs!?. A gyógyszer betegtájékoztatóján semmit nem találtam, hogy mensteuacio mikor van/lehet, mint a többi fajtánál, aminél ugye 7 napos gyóvyszerszünetben jön meg. De ebben nincs szünet. Annyit ír, hogy pecsételő vérzés előfordulhat..

Nem kérek negatív, lenéző, lehülyéző kommenteket. Olyanok válaszát várom, akik voltak hasonlóan.

2020. nov. 25. 22:11
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Jövőhéten fel is hívom a dokimat, remélem ad más fajtát.
2020. nov. 27. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!