Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bölcsődei dajkának, kisgyermek...

Bölcsődei dajkának, kisgyermekgondozónak milyen végzettségre van szüksége?

Figyelt kérdés
Szóval nem az óvónőre gondolok. Eddig ha jól tudom, OKJ képzés keretein belül lehetett megfelelő képesítést szerezni, de mostantól majd hogy lesz ez, tudja valaki?
2020. nov. 24. 17:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha meg idén jelentkezel akkor okj. Ha később akkor így tudom valamilyen iskolarendszerű cucc lesz, de nem találtam sehol en sem normális összefoglalót. Sajnos.
2020. nov. 24. 17:10
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

A kisgyermekgondozó ugyanúgy főiskola, mint az óvónő /tanár.

Kukkants fel a kozigallas.gov.hu oldalra.

Minden kisgyermekgondozó álláshoz diploma kell!

Persze mehetsz diploma nélkül is, de akkor csak dajka leszel a bölcsiben is!!

2020. nov. 24. 17:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarsz diplomát, akkor ezek jók:

Középfokú képesítés, csecsemő- és kisgyermeknevelő (BA), bölcsődei szakgondozó (OKJ), csecsemő- és kisgyermekgondozó (OKJ), csecsemő- és kisgyermeknevelő-gondozó (OKJ), csecsemő- és gyermeknevelő-gondozó (OKJ), kisgyermekgondozó, -nevelő (OKJ), csecsemő- és gyermekgondozó (OKJ),

2020. nov. 24. 17:20
 4/7 anonim ***** válasza:
55%

Ha nem akarsz diplomát, akkor ezek jók:

"Középfokú képesítés, csecsemő- és kisgyermeknevelő (BA)"

A BA az diplomát jelent.

2020. nov. 24. 18:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen en is azt néztem. Az ugyanaz mint a Bsc nem?
2020. nov. 24. 18:14
 6/7 A kérdező kommentje:

Van egy pszichológia BA-m, az vajon számít? :D

Egyébként köszi a válaszokat! :)

2020. nov. 24. 18:46
 7/7 anonim ***** válasza:
69%
Kettes ez nem igaz.Tele vannak a bölcsis okj kisgyermeknevelőkkel. Azt csak be akarták hozni, hogy diolomások dolgozhassanak csak bölcsiben ( ami nagyon szükséges is lenne) de egyenlore sajnos nem valósult meg.
2020. nov. 24. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!