Biztos vagyok benne, mégis megrémít?
Figyelj kérdező! Ha van egy olyan kérdés itt, hogy ki bánta meg az anyaságot akkor többségében azok fognak oda írni akik lehet valóban megbánták ( itt legalább elmondhatják). De az a 15-20 anyuka nem jelent mindenkit! Mert ha azt kérdezik ki az aki imádja és élvezi az anyaságot oda is fognak írni azok akik így éreznek. Egyik sem mérvadó főleg nem reális és semmiképp nem általánosítható.
Én egy ilyen anyukát sem ismerek személyesen aki megbánta hidd el , sokan mondják, hogy nehéz és annál is nehezebb , de nem bánták meg mert annál többet ad egy gyerek aki a tietek.
8 hónapos a babám.
Az első 6 hónapban 2 órát sem aludtam egyben.
Szülés alatt életveszélybe kerültem.
Lábra állni nem tudtam hetekig, segítségem nem volt.
Rengeteg eü gondom van szülés óta, ezt nem részletezem.
A babám sírós, hasfajos, nem alszik nappal.
És még sorolhatnam.
De egy percre se bánom és semmit sem csinálnák máshogy és később.
Boldog vagyok és minden percét élvezem.
Most lett teljes az életem.
Rengeteg gond adódott az életemben mostanság, de rá nézek és mindent feledek.
Mikor hulla fáradt vagyok és ő reggel 5 kor kukorekolni kezd, érzem hogy hulla vagyok és alig élek de rám mosolyog, és már fel is ébredtem.
Nem bánom és nem is fogom.
És annak ellenére amilyen volt a szülés és az első hónapok, már igencsak tervezem a kistesot :)
Csak a babám miatt várunk még, hogy azért ne egyből jöjjön a tesó.
Harmadikat várjuk. 2 terveztünk. Az első 2 terhességem iszonyat nehéz volt, de főleg az első ami ráadásul elég traumatikus szülés is volt. Szerinted megbántam valamit is? 😉
Akik megbánják.
Elsősorban álomvilágban élnek, elhiszik azt a sok rózsaszín púder csillámpóni vattacukor maszlag ábránd képet ami folyik a médiából vagy az amerikai filmekből.
Ráébrednek,hogy valójában magukat jobban szeretik mindennél..
"Elsősorban álomvilágban élnek, elhiszik azt a sok rózsaszín púder csillámpóni vattacukor maszlag ábránd képet ami folyik a médiából vagy az amerikai filmekből."
Már miért ne hinnék el, ha ez folyik mindenhonnan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!