Miért lehet hogy 17 évesen már nagyon szeretnék gyereket?
Több oka lehet.
Lehet a hormonok játéka. Fizikailag készen állsz a terhességre, szülésre. Természetes, ha jelez a tested.
Az is lehet, hogy a gyerekvállalás amolyan menekülőút lenne. Egy ideig nem nyomasztana a továbbtanulás, munkába állás. Lényegében nem kellene még felnőnöd, hiszen jó eséllyel eltartanának a szüleid és/vagy a gyerek apja.
Az is lehet, hogy a gyerekkel próbálnád bebiztosítani az aktuális kapcsolatodat.
Igazából neked kellene tudni, miért akarsz épp most gyereket.
Én is akartam ennyi idősen, persze tudtam azt is, hogy nagyon nem lenne ideális. Most 20 vagyok és eszem ágában sincs még a semmire szülni.
Szerintem is csak a hormonok játéka, nincs veled semmi baj, amíg képes vagy reálisan látni a helyzetedet.
En kb 19 eves koromtol akartam gyereket de nagyon... most 28 vagyok, igaz nincs stabil parkacsolatom, de meg mindig szeretnek gyereket, ugynakkor nem allok ra keszen. Ha most hazas lennek es a parom is akarna azt mondanam meg ne...
A hormonok okozhatjak es a termeszeted is. En imadtam a barakat kicsi koromtol fogva, mindig tudtam hogy akarok egg gyereket...
Kérdező, első kapcsolatod van? (Privátokra nem válaszolok, bocs).
De ha nem is, szerintem egyszerűen csak nagyon-nagyon szerelmes vagy a barátnődbe. Ez nem baj egyáltalán, mert képes vagy mellette azért realistán is látni a helyzetet.
8.
Lány vagyok és nincs kapcsolatom de nem az első volt
Na a kamuzással le lehet állni szépen.
Te magad írtad privátban, hogy fiú vagy és a barátnődtől akarsz gyereket. Netán belinkeljek ide egy screenshotot? Mit sunnyogsz? Egyáltalán így hogy segítsünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!