Terhesség után van olyan aki nagyon rövid hajat vágatott?
Nem nagyon
De magamhoz képest
Váll alá éőt vágattam
Ez 30 cm minusz lett.
Csak újulásra váhytam, plusz könynebb télen szárítani..
Első babánál ez a nehezebb időszak nyárra esett..
Én levágattam pixire.
Mindig kiakartam próbálni, de féltem így iskolába, munkába menni ha esetleg rosszul áll, így meg limitált mennyiségű ember lát.
Hullott is, ez abbamaradt, sőt, tökre sűrű lett, a fiam nem tépi olyan könnyen, és nincs olyan baleset, mint az elején, hogy a kukijára meg a zacskójára tekeredik.
Viszont most növesztem mert nem áll olyan jól (túl rosszul se).
Szóval nem bántam épp meg, mivel most elég egészséges, viszont nem érzem magam nőiesnek, csak sminkkel.
Jó öreg derékig érő haj, jövök. A frufrut viszont megtartom.
Sok nő csinálja ezt, oregednek is vagy 10 evet.
Miért kellene levágatni? Fel lehet fogni copfba, konytba, fonva kb 12 mp. Ne mondjak már hogy ennyi idejuk sincs.
Fenékig ér a hajam, soha nem vagatnam le. Imadom, gyönyörű, szex kozben pedig, khm szeretem na. Itthon picúrral kontyba fogom vagy copfba és nem engedem hogy huzgalja.. Ha mégis elkapja, így jártam.
Mondjuk nekem a smink is a mindennapjaim része magassarkú csizmaban járok stb, nem értem miért kéne gyerek utan, hogy konkrétan a szemelyisegem megvaltozzon a külsőm által.
En ugyanigy voltam mint az utolso kommentelo:)
Mindig ki akartam probalni, milyen kopaszon, de nem mertem, aztan a kisfiam szuletese utan ledurtuk, derekig ért a hajam elotte. Fel évig pixie volt, vágattam vissza, aztán csak hiányzott a hosszabb haj, igy növeszteni kezdtem. De mindig kísérleteztem új szinekkel, voltam pink, kek, lila. Aztan bobcut volt 2 évig, azt imádtam. Most már váll alá ér, szeretem ezt a hosszt, de a bob hiányzik ugyhogy szerintem vagatok belole. Es a pixie ota nem is festettem ilyen szivarvanyra a hajam. Derekig erore viszont mar nem hinnem hogy megnovesztenem, az nem en voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!