Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha két hete késik a menstruáci...

Ha két hete késik a menstruációm akkor már ez a hónap ki fog maradni? Ha méhen kívüli lenne kimutatná a teszt?

Figyelt kérdés

Nekem még sosem maradt ki és nem is késett 10 napnál többet akkor sem ha beteg voltam.

Babával próbálkozunk már egy ideje, ciklusaim 30-34 naposak. 2 tesztem is negatív, ennyi idő után már biztos kimutatná.

2 napja volt elég erős vizes folyásom és úgy szurkált a petefészkem, mint peteérés környékén szokott. Lehet most volt az ovulációm vagy esetleg ciszta okozhatja a szurkáló érzést? Most inkább feszítő érzést érzek.

Orvoshoz van időpontom jövőhétre.

Azért tettem fel a kérdést, hogy addig is valaki hátha tud segíteni mert eléggé aggódom.

2020. nov. 1. 08:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A méhen kívüli terhességet is kimutatja a teszt, csak kicsit később, mert a béta HCG lassabban növekszik.
2020. nov. 1. 08:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ciszta. Nekem, akkor volt ilyen.
2020. nov. 1. 08:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem volt mégenkívülim márciusban, ugyan úgy kimutatta.
2020. nov. 1. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!