Miért húz a babakocsi nagyon jobbra? Hogy lehetne megcsinálni. (wozkoland)
sztem sehogy
én is kerestem babakocsiszerelőt ezerrel
Retrus babakocsink volt nyikorgott és veszélyesen jobbra húzott ha benne volt a gyerek olyan nehéz volt mint egy tank és meg kellett emelni ha kanyarodni akartam a boltba sose fért el két sor között és áááááááááááááááááá aztán meguntam és eladtam a p...ba. azóta utálom a lengyel babakocsikat.
ha ez vigasztal mi a brendonban vettük épp akciós volt és kérdzetem először ott hogy mi a fene lehet be is vittük azt mondták nem tudják behozzák az országba és nincs szervizháttere... itt a megyében nincs babakocsiszerelő se... inkább eladtam.
nagyon sajnálom.
hát gondolom akitől ti vettétek annak is ez volt a baja vele, és szépen rásózta egy következő gyanútlan vásárlóra...
akik itt irják hogy eladták azok kinek adták tovább??
Nekünk is wozkoland kocsink van (csak most pihen - várja a kistesót, a nagytesónak már új, kisebb kocsija van). Mienk erősen balra húzott, nem a kerekekkel volt baj, hanem a tengellyel. A férjem valahogy nekifeszült lábbal, de persze nem úgy, hogy el is törjön, és visszahúzta egyenesbe.
Próbáljátok ki. Hogyha veletek szemben van a tolókar, meg a fekvőrész, ott alul ami legközelebb esik a lábatokhoz, ott feszítsetek rajta egyet.
Huuh remélem érthető voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!