Mit jelenthet az, ha valaki azt mondja, hogy a mai gyerekek nagy része alkalatlan arra, hogy egy esküvőre elvigyék a szülei? Ennyire sok a viselkedészavaros gyerek?
Higyjétek el! A 7 éves csendben végigülte a 1.5 órás templomi ceremóniát. A pap megdicsérte a végén! Az első sorban ült.
A piciket közben persze kivittük. De az egész esküvő bababarát volt.
A vacsikor is külön asztal volt a gyerekeknek játékokkal!
Frankón nem értem én ezt. Mikor a mi esküvőnk volt, 3-13 év között voltak sógornőm gyerekei, és isteni cukik voltak mind.
Most nekik jönnek sorban a lagzijaik, mindre mentünk a 3 gyerekkel, 3 éves volt a legkisebb az elsőnél, nagyon várták őket az unokatesóik (az ifjú pár egyik tagja ugyebár), és bár volt, hogy a 3 évesem az ellenkező irányba szaladt a gyűrűpárnával, de ezen már ott helyben is csak szétröhögte a fejét a menyasszony, nem sápítozott, hogy tönkretettük élete nagy napját.
Miért ennyire intoleránsak az emberek manapság...?
Azért utolsó, mert igazából nem sok embernek van türelme a gyerekekhez. Legtöbbször rá van tolva az anyára, ő tartson ki bármi áron, de azért családi eseményekre ne nagyon vigye el. Ez az elvárás sajnos.
De nálunk szerencsére nem így volt,mint leírtam.
Tesómmal minket azért nem vittek sosem, mert nem igazán hívtak minket. Illetve, ha a pár jelezte, hogy minket is szívesen látnak, mert tudták, hogy tudunk viselkedni, azért maradtunk otthon, mert nem lett volna korunkbeli társaság.
A legelső esküvőn, ahol családosan voltunk, ott a legkisebb közülünk már 10 éves múlt (ha jól emlékszem)
Véleményem szerint kisebb gyerekeknek unalmas szokott lenni egy evküvő
Én igazából nem is értem, miért visz valaki kisebb gyerekeket esküvőre. Nem lehet mellettük semmit csinálni, nyugodtan inni vagy táncolni, mert mindig oda kell figyelni a gyerekekre. Én nem fogom vinni a sajájaimat 7-8 èves kor alatt, mert nem akarok éjfélkor lelépno egy esküvőről.
Szerintem belefér, hogy időnként gyerekek nélkül szórakozzanak a szülők.
Mellesleg, az én esküvőmön is voltak kisgyerekek anno. Szerencsére nem zavartak meg semmit, aranyosak voltak, de az például zavaró volt, hogy a kislányok le sem akartak szállni róla. Cuki, hogy velem akartak táncolni folyton, csak ugye rajtuk kívül volt ott még X számú vendég.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!