Enyhülni fog ez a baba iránti vágyam?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, barátom azt mondta ha terhes lennék ő örülne, én is örülnék, mindig is szerettem a gyerekeket.
Már voltam terhes, és bennem azóta úgy fel erősödött az anyai ösztön. Nagyon szeretnék gyereket.
És nagyon jól tudom, hogy előbb tanuljak, legyen meg a háttér. Lakni lenne hol(nem szülőknél, nem is albérlet), csak hát még az iskola. Nem is az a kérdésem hogy vállaljak e most gyereket, hanem hogy amég nem leszek terhes addig ennyire vágyni fogok gyerekre?:S
2010. aug. 9. 11:09
11/12 anonim válasza:
Hát ez érdekes. Ha valaki 18 éves, akkor az tuti, hogy nem a mostani barátjával fog élni, akár élete végéig? Ez miért ennyire biztos? Csak 32 évesen lehet megtalálni az igazi boldogságot?
12/12 anonim válasza:
NEM! Ez csupan tapasztalat. De vannak kivetelek en egyetlen part ismerek. Tehat vannak. Csak a tapasztalat mondatja ezt az emberrel...nem a rossz indulat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!