Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyen helyzetben mik a lehetős...

Ilyen helyzetben mik a lehetőségeim?

Figyelt kérdés
Több helyen is utána olvastam már a dolognak, de eléggé nagy az összevisszaság ebben a témában.. Melegként saját gyermeket szeretnék, az örökbefogadás nálam nem opció (nem azért mert hosszadalmas és valószínűleg csak idősebb gyermeket kapnék egyedülállóként, hanem én nem más gyermekét szeretném felnevelni). Olyanra például van lehetőség, hogy egy nő teherbe esik tőlem (nem tudom, hogy menne-e, de akár természetes úton is), majd utána jogilag csak az enyém legyen a gyermek. Annyi mindent olvastam, hogy tényleg nem tudom mik a lehetőségek.

2020. okt. 19. 17:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Attól mert genetikai nem öröklött.

Tudod rengeteg olyan dolog van aminek nincs örökletes háttere.

2020. okt. 19. 18:44
 12/18 anonim ***** válasza:
23%
Rengeteg ilyen dolog van, de azokat pont ezért nem hívjuk genetikai betegségnek. Egyezzünk meg abban, hogy rosszul fogalmaztad és akkor mindkettőnknek igaza lehet. :)
2020. okt. 19. 18:46
 13/18 anonim ***** válasza:
86%

Ha szerinted a homosexualitás betegség. Legyen.

Ám a mai kutatások, legelfogadottabb nézőpont szerint a genetika tényezők a hormonális hatásoknak és az idegrenszeri fejlődésnek illetve ezeknek a komplex öszjátéka.

A neuro pszichológia szerint nagyon kis mértékben hajlam (it jöhet szóba az örökletes szó - ám ugye ezt bármelyik fél adhatja sexuális beállítottságtól függetlenül, tehát nincs semmi bizonyiték arra vonatkozóan, hogy ha egy meleg félnek gyermeke születik nagyobb eséllyel lesz meg a hajlam) javarészt neuronháló "berögzülése"

Egyes kutatók szerint meg valójában hajlam szerint mind bisexuálisak vagyunk.

2020. okt. 19. 19:04
 14/18 anonim ***** válasza:

It=itt

Berögzűlése = beidegződése.

2020. okt. 19. 19:05
 15/18 anonim ***** válasza:
52%

Fű alatti béranyaság? Amúgy nem gondolkoztál azon hogy kiköltözz külföldre? Valahova ahol elfogadottabb a társadalom nem ilyen buta maradi ? Más lehetőséget nem latok sajnos :((((

Sajnálom egyébként :(

2020. okt. 19. 19:09
 16/18 anonim ***** válasza:
Fű alatti béranyaság sincs. Hogy mond le az anyuka a gyerekről ha nincs női párja, aki örökbefogadja a gyereket?
2020. okt. 19. 19:29
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem priváozok, kérdező ezért itt válaszolok. Ha jófejségből neked adná a gyereket akkor sem tudna eltűnni, mert hivatalosan ő marad az anyja, és egy óvodai beíratkozástól kezdve mindenhez kell.
2020. okt. 19. 20:15
 18/18 anonim ***** válasza:
31%
Olyan nő, akinek érdemes gyereket csinálni nem fog belemenni.
2020. okt. 19. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!