SOS! Ma mondom el a gyerekem apjának, hogy apa, hogy tálaljam?
A sztori dióhéjban, hogy miután szakítottunk jöttem rá, hogy terhes vagyok. Megtartottam, szerettem volna a babát. De neki nem szóltam, a gyerek is az én nevemen van.
Aztán most unszolásra felkerestem az apukáját, és délután, legkésőbb este fogunk találkozni. De fogalmam sincs hogy találjam. A fiam már majdnem 2 éves, nem akarok tőle semmit, pénzt se, csak nem akarom se a fiam megfosztani tőle, se őt a tudattól. De félek. Ti hogy tálalnátok?
Gyűlölködést nem kérek!
"Helló, Jenő, van egy közös gyerekünk, 2 éves. Eddig azért nem szóltam, mert egy szar alak vagyok."
Valahogy így tálald.
Én is kicsit hasonló szituban voltam, bár már a terhesség idején beszéltem vele. Jobb minél hamarabb nyilván.
Ez függ attól is, hogy miért szakítottatok? Meg hogy milyen ember egyáltalán a volt párod.
Kb így... Viszont ügyvéd előtt tegyél nyilatkozatot hogy a jövőben sem tartasz igényt tőle semmire, se gyerektartásra sem egyéb juttatásra.
Mivel hogy "unszolásra" ez is változhat nálad.
Amúgy tényleg szar alak vagy.
Ha eddig nem gondoltad át, hogy a gyereknek - akár együtt vagytok, akár külön - szüksége lesz az apjára, akkor most már hagyd békén a pasit.
Megvontál tőle minden jogot, hogy tudjon a terhességről és azt véleményezze, hogy tudjon a születésről és azon esetleg részt vegyen, hogy lássa a gyereke első lépéseit és megvontál tőle mindent, ami egy embert szülővé tesz, vagy nem tesz.
Most meg a saját döntésed miatt esetleg belerondítasz az életébe, még ha van kapcsolata azt is felrúgathatod, mert neked most éppen ilyen hangulatod van.
Én mondjuk a pasi helyében infarktust kapnék és ha eddig nem utáltalak szívből, most bekövetkezne!...és nem a szerencsétlen kisgyerek miatt, hanem mert nem mondtad el.
Vezesd be az elejetol fogva..
Szakitottatok, nem akartad kihasznalni, terhelni, befolyasolni...de nagyon sajnalod...terhes lettel, nem mondtad el. Nem varsz el semmit tole.mar 2 eves.
De miert kell akkor tudnia amugy??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!