Tényleg nem kaphatnék gyereket?

Igen, kell egy pacák melléd SŐT, még vizsgáznod is kell, hogy nevelő szülő lehess.
Igazad van ez így igazságtalanség.Akinek van, az meg dolgoztatja otthon...

Én úgy tudom, hogy örökbe fogadni lehet, ha egyedül vagy, csak mesterségesen nem termékenyítenek meg.
Hozzáértő személyektől érdeklődj ne itt, mert látod, hogy sajnos bunkókba is belebotlasz.

Szia!
Jó véleményed lehet a férfiakról, de inkább nem is kérdezem hogy valami feminista vagy..? :D
Az én apám nem verte agyon anyámat.
Még mozog.. XDDDDD
Ha meg pszichológiailag nézem a dolgot, egy gyermeknek, akár lány akár fiú, szüksége van mind női mind férfi modellre az egészséges pszichés fejlődéshez.
Hogy örökbefogadásilag ez hogy megy azt nem tudom, de pároknak mindenképpen jobbak az esélyeik szerintem.
Viszont egészséges gyermek nevelését, egészséges felnőttek tudják kivitelezni. Mind testileg, mind lelkileg. Szerintem. De lehet tévedek, csak egy "kan" vagyok.. :D

"Az jobb,hogyha a gyerek szeme láttára veri agyon az apa az anyát??Az jobb példa?Kell egy kan azért mellém,hogy örökbefogadhassak?"
Miért verné agyon apu anyut????
Miért hívod életed párját, gyermeked apját "kan"-nak????
Nekem kicsit furcsa vagy, szerintem te nem az egyedülállósági, henem a pszichológiai teszten fogsz elbukni...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!