Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg nem kaphatnék gyereket?

Tényleg nem kaphatnék gyereket?

Figyelt kérdés
Azt hallottam,hogy ha örökbe akarnék fogadni egy gyereket,akkor nem kaphatnék,mert egyedülálló vagyok.Mert,hogy apa és anya is kell a családba.Az jobb,hogyha a gyerek szeme láttára veri agyon az apa az anyát??Az jobb példa?Kell egy kan azért mellém,hogy örökbefogadhassak?
2010. aug. 7. 20:08
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
hát, a jogszabályokat nem ismerem, de tény, hogy apára is szüksége van a gyereknek, nem csak anyára. Az én babóm is ragaszkodik az apucihoz, pedig csak 11 hónapos, de reggelente alig lehet kihámozni a férjem karjaiból, mert nem akarja elengedni :)
2010. aug. 7. 20:15
 2/10 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem lehet, mert Terry black is kapott.
2010. aug. 7. 20:16
 3/10 anonim ***** válasza:
30%

Igen, kell egy pacák melléd SŐT, még vizsgáznod is kell, hogy nevelő szülő lehess.

Igazad van ez így igazságtalanség.Akinek van, az meg dolgoztatja otthon...

4/10 anonim ***** válasza:
51%
Bár ott nem tiszta, hogy anyuka vagy apuka.
 5/10 anonim ***** válasza:
66%

Én úgy tudom, hogy örökbe fogadni lehet, ha egyedül vagy, csak mesterségesen nem termékenyítenek meg.

Hozzáértő személyektől érdeklődj ne itt, mert látod, hogy sajnos bunkókba is belebotlasz.

2010. aug. 7. 20:17
 6/10 anonim ***** válasza:
50%
2010. aug. 7. 20:19
 7/10 anonim ***** válasza:
78%

Szia!

Jó véleményed lehet a férfiakról, de inkább nem is kérdezem hogy valami feminista vagy..? :D

Az én apám nem verte agyon anyámat.

Még mozog.. XDDDDD

Ha meg pszichológiailag nézem a dolgot, egy gyermeknek, akár lány akár fiú, szüksége van mind női mind férfi modellre az egészséges pszichés fejlődéshez.

Hogy örökbefogadásilag ez hogy megy azt nem tudom, de pároknak mindenképpen jobbak az esélyeik szerintem.

Viszont egészséges gyermek nevelését, egészséges felnőttek tudják kivitelezni. Mind testileg, mind lelkileg. Szerintem. De lehet tévedek, csak egy "kan" vagyok.. :D

2010. aug. 7. 20:22
 8/10 anonim ***** válasza:
80%

"Az jobb,hogyha a gyerek szeme láttára veri agyon az apa az anyát??Az jobb példa?Kell egy kan azért mellém,hogy örökbefogadhassak?"

Miért verné agyon apu anyut????

Miért hívod életed párját, gyermeked apját "kan"-nak????

Nekem kicsit furcsa vagy, szerintem te nem az egyedülállósági, henem a pszichológiai teszten fogsz elbukni...

2010. aug. 7. 20:24
 9/10 anonim ***** válasza:
71%
Eyedülállóként is lehet örökbefogadni.Igaz kevesebb az esély,mert házastársak előnyt élveznek..de nincs akadálya,hogy egyedüliként örökbefogadj.Az alapítványok,Egyesületek viszon házastársaknak tudnak segíteni(tudtommal),így neked a Tegyesznél van esélyed gyermek örökbefogadására!Sok sikert!:)
2010. aug. 7. 21:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Azért nem adnak örökbe egyedülállóknak (vagy nagyon ritka esetben, mert így statisztikailag sokkal nagyobb az esély, hogy ismét egyedül marad a pici, és mehet vissza az otthonba. Vagyis, ha te meghalsz, nem lesz ott apu, aki nevelje tovább a gyereket.
2010. aug. 8. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!