Mit lehet tenni ha ilyen a vedono? Jart mar valaki igy, vagy esetleg hasonloan?
Szerintem kifogtam a leheto legkotozkodobb, mindenleben kanal vedonot. Amibe csak tud belekot, de tenyleg mindenbe. Felhivta nagymamamat, hogy o mit szol a terhessegemhez a multammal pedalozva (allami gondozott voltam), nagymamam nem is ertette.
Amikor kint volt kornyezettanulmanyon meg se nezte a lakast, igazabol nem hagyott szohoz se jutni, csak beszelt, beszelt es beszelt, de ugyanazokat a mondatokat. Belekotott hogy biztos dohanyzom meg mert nem lehet az, hogy a baba miatt nem kivanom a cigit, kozbe tenyleg nem. Ugy beszelt velem, mintha o sz.rta volna ki a spanyol viaszt. Majdnem egy orat volt nalunk, az elso tiz perc utan ott tartottam, hogy megkerem tavozzon, de csak bologattam es helyeseltem. Ma 2-re kell mennem hozza, mar elore tartok ettol. Tegnap közölte a nogyogyasz, hogy veszelyeztetett terhes vagyok, ha tudom keruljek mindenfele stresszt. Kerdezem en, hogy keruljem el azt, amivel igazabol kotelessegem foglalkozni? Vedonot sajnos valtani nem lehet, de nem tudom elkepzelni, hogy ezzel a "kedves holggyel" egyutt tudok mukodni. En 23eves vagyok, o olyan 55koruli,vagy meg lehet tobb is. O a regi modi dolgokban hisz, en a sajat magam mondjan szeretnem vegigcsinalni ezt a terhesseget, nyitottkent, nem begyoposodott maradikent. Probalok vele normalis lenni, de a telefonba is olyan paraszt konkretan, hogy az eszem megall... Miert viselkedik igy velem, vagy ga massal is akkor higy dolgozhat meg a praxisaban?
Én elküldeném a pcsába. Megmondanám neki, hogy a terhességre és gyerekre vonatkozó rész tartozik rá. 2. Meghallgatod a modnanivalóját, és majd eldöntöd neked mi a hasznos.
Ha minden rendben van a környezettel, veled ugrálni úgy sem tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!