Az olyan ember miért akar családot, gyereket, akinek rengeteg hibája van?
A masodik labujjam hosszabb mint a nagylabujjam es toredezik a kormom. A vernyomasom viszont jo. Lehet gyerekem? :) :D
Kerdezo ha te ezt komolyan gondolod keress fel egy szakembert, gyengebbek kedveert pszichologusra-pszichiaterre gondolok.
Hát én a TLC-n néztem egy jó ideig a Bizarr testek című műsort, amiben rendkívül súlyos betegséggekkel küzdő embereket mutattak be. Na ott mondjuk jó néhány eseten elhűltem, mert rengetegen közülük úgy vállaltak gyereket, hogy pontosan tisztában voltak azzal, hogy nagyon nagy eséllyel örökölni fogják szerencsétlenek a betegségüket és a többségüknél így is lett. Már babakorukban számtalan komoly műtéten át kellett esniük és egész életük során műtétek vártak rájuk, hogy nagyjából normális életük lehessen. Na én az ilyeneket nem engedném szaporodni, ritka nagy önzőség így gyereket vállalni, hogy aztán egész életében szenvedhessen szegény.
De jelzem a rossz fog/látás, nagyon nem ez a kategória.
12: "A masodik labujjam hosszabb mint a nagylabujjam es toredezik a kormom. A vernyomasom viszont jo. Lehet gyerekem? :) :D"
Fajvédő bizottságunkban vita volt erről, végül csekély többséggel az a döntés született, hogy engedélyezzük számodra.
:-)
Az olyan emberek miert szaporodnak, akiknek a gondolatai betegek? Hogy ezeket a nezeteket orokitsek tovabb?
Az ember csupan boldog akar lenni es ehhez keres tarsakat az eletben. Kicsit, nagyot, negylabut, akarmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!