Hány gyereket szeretnél?
Figyelt kérdés
Direkt ide írom ki, és nem a gyerekvállalásba, mert azt szinte csak kismamák, anyukák nézik, így a kapott eredmény nem lenne túl reprezentatív.
A kérdés nem arra vonatkozik, hogy hány gyereked lehet, vagy hány gyereked van most, hanem mennyi az, amennyit szeretnél / szerettél volna.
2020. szept. 25. 13:30
11/18 anonim válasza:
#10: esetleg kismama de legalábbis nő lehet.
Azok itt páran azt hiszik, hogy mindenki nő. Ha nem írjuk külön, hogy apa/férfi vagyunk akkor tuti azt hiszik nő írt. Náluk az a default valamiért.
Pedig nem hinném, hogy én vagyok itt az egyetlen apuka.
12/18 anonim válasza:
Szívem szerint 4-5-öt, de annyit sajnos nem bírna el sem a pénztárcánk, sem az idegrendszerünk.
13/18 anonim válasza:
Kettőt szerettem volna mindig. Most 1 van,33 vagyok és egyedül nevelem. Vagy lesz még,vagy nem.
14/18 anonim válasza:
Nem vagyok se kismama, sem anyuka. Mégis ittvagyok
Hiteles lesz az nyugi :)
15/18 anonim válasza:
Jaj igen, és kettőt szeretnénk
(utolsó voltam)
17/18 anonim válasza:
Egyet se. Életem legrosszabb rémálma. 32N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!