Babakocsi (Pierre C. ) huzatát hogyan mossam? Nagyon koszos. Bővebben lent.
Használtan vettük, régebbi típusú, pontos típusa nem ismert, de nagyon sok benne a merev műanyag érsz. nagy nehezen betuszkoltam a mosógépbe, de vacillálok, hogy el merjem-e indítani, nem-e törik el, vagy nem teszi-e tönkre a mosógépet.
Kézzel tisztítva nem lennék benne százszázalékra biztos, hogy olyan tiszta lenne, amilyennek látni szeretném.
Egy Gracot már kimostam cakkumpakk és annak semmi baja nem lett, de az nem volt ilyen merev, csak az ernyőrészében volt műanyag, hajlékony, így annak semmi baja nem lett.
segítsetek!

szia. tudnál linkelni, hogy milyen is pontosan a tietek?
a mienk ilyen, én minden részét betettem a gépbe egyben, már többször is, és semmi baja nem lett, a gépnek sem
Kísértetiesen hasonlít erre a kocsira:
Csak a miénk sokkal ramatyabb állapotú jelenleg, de remélem, egy mosás segíthet rajta. csak hogyan?

első vagyok. majd vissza is tudjátok ám csavarozni!... :)
nekem az első mosás után kimaradt 4 csavar, a második után rájöttem, ebből 2 hova való, plusz amit rossz helyre csavaroztam, hát nem is folytatom :D
hmm... a Gracoból sokkal több csavart kellett kiszedni és a kosár az alján furán is áll, de azért egyben van :-)
lehet le kellett volna előtte fotóznom? :-D
ha másért nem is, egy "ilyen volt-ilyen lett" miatt
le is járt a mosógép és most szinte mint az új. se a műanyag, se a mosógép nem sérült. nagyon tetszik :-)))
Asszem profitáltam hát más lustaságából. :-)
egy helyen volt elszakadva, de azt mosás után orvosolom, a mosástól sem szakadt tovább. és az összecsukás megy kicsit nehezebben, de egyébként kutya baja, csak nagyon koszos volt :-D
rém elégedett vagyok magammal :-D :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!