Gyerekek és munka mellett mennyi időd van magadra?
Mit értesz "idő magadra" alatt?
Ha a külső: 3 hetente körmös, 4 hetente fodrász (rövid hajam van, muszáj). Hetente 1 óra zumba. Ez jut, illetve a telefonon böngészés, mert azt egyszerűbb letenni, mint a könyvet. Az olvasás hiányzik egyedül, de persze arra is jut idő, de nem minden héten.
Mit jelent a magamra? Levelezőn tanulok mellette és amire igényem van, oda elmehetek. Van egy férjem is, csapatban osztozunk a tennivalókon, így mindenki igényei kielégíthetők. A trükkös inkább az, hogy egymásra tudjunk időt szánni, ahhoz kell külső segítség, hogy kettesben legyünk. De minden mást meg tudunk oldani mi.
Nálatok ez hogy van?
Pl csak elmenni egyedül valahová...
Nálunk van két kicsi. Hétköznap dolgozunk ők bölcsi ovi. Hétvégén van időnk 1 néha 2 nap menjünk vhova, párom nem egy menős típus, egyedül meg a két gyerekkel nem vágok neki a városnak.
Én is sokáig gondolkodtam, hogy nekivágok-e egyedül, de végül muszáj volt.
A férjem munkájából adódóan nem tud mindig velünk jönni, és a gyerekeknek is jobb, ha hozzászoknak. Nekik is kell a kikapcsolódás, az élmény az iskola, ovi, bölcsi után.
Azóta már tartunk csajos wellnesst is, a két lány jön velem, a legnagyobb, a fiú pedig marad az apjával, ők is kikapcsolódnak, horgásznak, PS4-gyel játszanak.
Mondjuk a férjemmel kettesben program a legnehezebben megoldható, de igyekszünk, egy-egy vacsora, mozi még könnyebben megy.
Mióta 6 órában dolgozom, pont elég. De előtte is, ha el akartam menni valahova, megkérdeztem a férjemet, neki van-e programja, és ha nem volt, elmentem.
Férjemmel kettesben ha akad valami mozi vagy ilyesmi, megkérjük a mamákat, hogy vigyázzanak rájuk. Amúgy meg esténként 1 óra sport idehaza belefér. Mondjuk már elsős a legkisebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!