Mennyire tetszik a Dorina nèv?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy nektek mennyire tetszik a Dorina nèv, ès hogy ismerték e Fórumát, ha igen hányat?2020. szept. 19. 16:24
11/20 anonim válasza:
Az én környezetemben lévő Dorinák mind olyan hülye pitsásak. Bocsi :( emiatt nem tetszik, nagyon elôttem van, ahogy ezek a lányok kinéznek, viselkednek.
12/20 anonim válasza:
Nem tetszik. Ismerek pár Dorinát, de ők még kislányok. Errefelé kissé felkapott név.
13/20 anonim válasza:
Nekem semennyire, mert úgy ahogy valamelyik válaszoló is írta, az összes Dorina akit ismerek mind kissé r.banc.
14/20 A kérdező kommentje:
Ès hogy lehet becèzni a Dorinát?
2020. szept. 19. 19:11
15/20 anonim válasza:
14 hónapos kislányom Dorina. Mi Dorcinak becézzük.
16/20 A kérdező kommentje:
Ok. Ment a pipa
2020. szept. 19. 21:50
17/20 anonim válasza:
Unokahúgom Dorina. Jófej csaj, nem hülyepitsa, de nekem tőle függetlenül is tetszik a név. Mi pici kora óta Dorcsinak becézzük a családdal, de hogy a barátai, osztálytársai becézik-e bárhogy, azt nem tudom.
18/20 A kérdező kommentje:
Ok. Nekem inkább a Dóri, Dorci, Dorka becèzèsek tetszenek
2020. szept. 19. 22:08
19/20 anonim válasza:
Nekem egy Dorina ismerősöm van, ő tipik hülye pitsa. Úgyhogy emiatt a név sem tetszik. De amúgy elmegy.
20/20 A kérdező kommentje:
Ok. Pipa
2020. szept. 20. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!