Szembe szomszédom rendszeresen hagyja a gyerekét a kocsiban. Szerintetek szóljak neki?
Figyelt kérdés
Ikrei vannak, mindig kiviszi a kocsiba az egyiket és rázárja a kocsit. Csak utána megy vissza a másikért. Befele ugyan ez, többször láttam már.
Nekem nincs gyerekem, de mindenhol azt hallani, hogy ne hagyjunk gyereket a kocsiban.
Kéne szólnom neki?
2020. szept. 15. 10:05
11/19 anonim válasza:
mi lenne, ha megfognád az egyik hordozód és segítenél az édesanyának? vagy a csomagtartóból bevinnéd a vásárolt kaját?
holnap jelents fel őket, mert bőgnek..
12/19 anonim válasza:
5 perc alatt a saját háza előtt, nem melegben hagyja a gyereket, úgy semmi baja sem lesz. Idegen helyen nem lehet felügyelet nélkül hagyni több ideig extrém melegben/hidegben.
13/19 anonim válasza:
Atyavilag ezt a házmester tempót......
14/19 anonim válasza:
Akkor segíts neki,ne pedig leskelödjél!
15/19 anonim válasza:
Hát én megoldanám babakocsival, de nem az én gyerekem, nem szólnék bele.
16/19 anonim válasza:
A "ne hagyd a gyereket az autóban" nem arra vonatkozik, ha külön külön viszed be a gyerekeket a házba 🤦🏻♀️ Te mégis hogy oldanád meg?
17/19 anonim válasza:
Sőt, engem fel is jelentenél, mert ha hazafelé elalszik a baba, akkor nem keltem fel, hanem addig bepakolom a cuccokat az autóból, igaz, hogy már a kertben állok.
18/19 anonim válasza:
😂 A ne hagyd a gyereket a kocsiban nem erre vonatkozik 😄
Egyébként én is így csinálom
A kocsi a ház előtt (bár nekem jár a motor és megy a klíma, tehát nincs bezárva) 1 baba betesz, aztán megyek a másikért. Egyszerre nem megy. 8 kilósak fejenként, + a hordozó!!!
Szóval semmi baja nem lesz így.
Nem órákra hagyja őt a zárt kocsiban egyedül
19/19 anonim válasza:
AVO-s besúgós nagyapád biztos nagyon büszke lenne rád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!