Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szembe szomszédom rendszeresen...

Szembe szomszédom rendszeresen hagyja a gyerekét a kocsiban. Szerintetek szóljak neki?

Figyelt kérdés

Ikrei vannak, mindig kiviszi a kocsiba az egyiket és rázárja a kocsit. Csak utána megy vissza a másikért. Befele ugyan ez, többször láttam már.

Nekem nincs gyerekem, de mindenhol azt hallani, hogy ne hagyjunk gyereket a kocsiban.

Kéne szólnom neki?

2020. szept. 15. 10:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%

mi lenne, ha megfognád az egyik hordozód és segítenél az édesanyának? vagy a csomagtartóból bevinnéd a vásárolt kaját?

holnap jelents fel őket, mert bőgnek..

2020. szept. 15. 10:40
 12/19 anonim ***** válasza:
83%
5 perc alatt a saját háza előtt, nem melegben hagyja a gyereket, úgy semmi baja sem lesz. Idegen helyen nem lehet felügyelet nélkül hagyni több ideig extrém melegben/hidegben.
2020. szept. 15. 10:41
 13/19 anonim ***** válasza:
89%
Atyavilag ezt a házmester tempót......
2020. szept. 15. 10:42
 14/19 anonim ***** válasza:
84%
Akkor segíts neki,ne pedig leskelödjél!
2020. szept. 15. 10:54
 15/19 anonim ***** válasza:
23%
Hát én megoldanám babakocsival, de nem az én gyerekem, nem szólnék bele.
2020. szept. 15. 10:56
 16/19 anonim ***** válasza:
91%
A "ne hagyd a gyereket az autóban" nem arra vonatkozik, ha külön külön viszed be a gyerekeket a házba 🤦🏻‍♀️ Te mégis hogy oldanád meg?
2020. szept. 15. 11:55
 17/19 anonim ***** válasza:
75%
Sőt, engem fel is jelentenél, mert ha hazafelé elalszik a baba, akkor nem keltem fel, hanem addig bepakolom a cuccokat az autóból, igaz, hogy már a kertben állok.
2020. szept. 15. 12:10
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

😂 A ne hagyd a gyereket a kocsiban nem erre vonatkozik 😄

Egyébként én is így csinálom

A kocsi a ház előtt (bár nekem jár a motor és megy a klíma, tehát nincs bezárva) 1 baba betesz, aztán megyek a másikért. Egyszerre nem megy. 8 kilósak fejenként, + a hordozó!!!

Szóval semmi baja nem lesz így.

Nem órákra hagyja őt a zárt kocsiban egyedül

2020. szept. 15. 14:39
 19/19 anonim ***** válasza:
91%
AVO-s besúgós nagyapád biztos nagyon büszke lenne rád!
2020. szept. 15. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!