Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A 86 cm-es babakád hamar...

A 86 cm-es babakád hamar kicsi lesz?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy elég-e a 86-os vagy nagyobbat nézzek..?

Mik a tapasztalatok?

A 86-osba is belefér a szűkítő?

#babakád #86cm
2020. szept. 14. 17:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Melyik szűkítő?

86-os kádba még egy 1,5 éves is beleférne fekve, ülni tudástól viszont eleve nem fekve fürdenek... szóval bőven elég.

A miénk jóval kisebb és mégis elég, pedig első gyerek megkésett volt, 13 hónaposan tudott ülni, amikor 76 centi volt a kád pedig csak 77 🙈

Ugyanez a kád még idén is jó volt nyári pancsira a 4 évesnek (ülve(

2020. szept. 14. 18:21
 2/4 A kérdező kommentje:

Szűkítő alatt, bocsi, a babatartóra gondoltam.

Ha nem olyan anatómiailag kialakított kádat veszek, pl a Tega kádakat néztem.. ahhoz kell babatartó is külön, igaz?

[link]

pl ez.. ez 86 cm-es.. nem tudom, hogy ebbe kell-e még valami?

2020. szept. 14. 18:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Mondjuk ezt pont anatómiainak írja, de nem találom rá a megfelelő elnevezést. Szóval láttam olyan kádat is, ami nem ilyen sima, hanem konkrét "tartó" résszel van már eleve kialakítva.
2020. szept. 14. 18:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Aminek olyan kialakítása van az nem jó. Rövidebb ideig használható. Viszont a szűkítő nem KELL. Csak lehet és akkor nem neked kell fogni a babát. Viszont anélkül is használható
2020. szept. 14. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!