Melyik nevet válasszam ezek közül?
Figyelt kérdés
Meg szeretnék mindenkit kérni arra, hogy ne kritizálja az általam választott neveket! Bár mondjuk elég sok érthetetlen van. De ha nem tetszik, akkor el lehet görgetni.2020. szept. 13. 18:04
11/17 anonim válasza:
Kedves lebunkózó 4-es-nek ez a vasárnap esti programja. 😃
12/17 anonim válasza:
Vers ki akkor erre hogy lepontozol te szerencsétlen
13/17 Derjaderja válasza:
Szetintem a Krisztina név mindent tud, amit kell: klasszikus és fiatalos, komoly és becézhető, nőies, nem adják gyakran.
Még a Réka jó, nekünk játszott hosszú vezetéknévhez.
A többi nem tetszik.
14/17 anonim válasza:
Virág, Réka, Laura - ezekre szavazok
16/17 anonim válasza:
Az Albertinára voksoltam, de szerintem sokkal szebb az Adalbertina.
17/17 anonim válasza:
Nekem tetszik a Víta, még nem hallottam ilyet, de legalább nem tömegnév. Csak figyelni kell hogy ne legyen gúnyolható (és a Víta elég vitásan hangzik) Szóval, ha ilyen különlegesebb nevet szeretnél, akkor csak erre kell figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!