2/9 anonim válasza:
Ajna- csúnya,cigányos,vénasszos. Holtbiztos hogy nem adnám. Inkább Anna.
Nelli- Mivel becenév így komolytalan,idegen hangzású, szintén inkább cigányra asszociálok. Esetleg ha tényleg becenévnek használnátok, pl.Kornélia, Natália,de akár a Nikolettet is becézhetitek így.
3/9 anonim válasza:
Az Ajna nekem idegen.
A Nelli nagyon tetszik, de mivel nem szeretem az anyakönyvezett beceneveket, a Kornéliát adnám.
5/9 anonim válasza:
Nekem nem tetszik egyik se. De ha nagyon választani kell, akkor inkább az Ajna.
7/9 anonim válasza:
Az Ajna tetszik, de csak ha valami extrán összecsengő vezetéknév van előtte. A Nelli tetszik, mint becenév, de nem adnám a gyereknek, legyen akkor Kornélia, és becézhetem Nellinek.
8/9 anonim válasza:
Az Ajna nem tetszik, valahogy furcsa számomra, idegen hangzású. A Nelli nagyon tetszik, kedves név.
9/9 anonim válasza:
Egyik se tetszik.
Az Ajna olyan mint valami jajveszékelés, a Nelli önmagában szép név, de volt egy szörnyű elviselhetetlen, önző osztálytársam, Kornélia volt a rendes neve, de mindig Nellinek vagy Nellikének hívták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!