Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Molnár Luca vagy Molnár...

Molnár Luca vagy Molnár Natasa hangzik jobban?

Figyelt kérdés
Nem nagyon tudunk dönteni, mert mindkét név nagyon tetszik. Nekem annyival lenne jobb a Natasa, hogy lehet Natinak becézni, ami különösen tetszik, a Lucát pedig nem lehet becézni. Szerintetek melyik szebb hangzású?
2020. szept. 11. 00:53
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
2%
Ugyis megvaltozik mikor ferjhez megy
2020. szept. 11. 01:07
 2/22 anonim ***** válasza:
28%

Ha nem kamu a kérdés, akkor Lucára egy szavazat. Amúgy:

- Lucát miért ne lehetne becézni? Lucus, Luci, stb. Legyél kreatív kicsit, gazdag a magyar nyelv!

- ettől függetlenül, ha ennyire "mániád" vagy nemtom, ez a "Nati", akkor te tetszésed szerint hívhatod Natinak, ha éppenséggel Lucának anyakönyvezteted el.

Remélem, szülőnek kicsit önállóbb leszel azért..

2020. szept. 11. 01:09
 3/22 anonim ***** válasza:
87%

1.

Megváltozik? A keresztneve? Melyik bolygón?

2020. szept. 11. 01:10
 4/22 anonim ***** válasza:
16%

Egyik se.

Luca nagyon osdi, avitt hangzasu.

Natasa meg pont a Nati becezesevel fiu nev is lehet, ugyanis a Nati mint alak, lehet a Nataniel, Natàn is.

Egyebkent is mivel a Molnar, massalhangzora vegzodik, igy maganhangzoval kezdodo keresztnevvel erdemes parositani. Jobban artikulalhati.

Pl. Molnar Anna, Molnar Eva

2020. szept. 11. 01:11
 5/22 A kérdező kommentje:

#1 A keresztneve aligha változik..:)

#2 Miért lenne egy ilyen kérdés kamu? Attól, hogy érdekel mások véleménye még lehetek önálló ember, nem is értem mi köze van a kettőnek egymáshoz. Mivel közel a szülés ideje lenne dönteni, de nekünk egyformán tetszik, ezért írtam ki a kérdést.

#4 Köszi, de a két név közül szeretnénk választani.

2020. szept. 11. 01:16
 6/22 anonim ***** válasza:
7%
Bszki az volt a kerdes hogy a Molnárral melyik nev hangzik jobban nem? Es a Molnár nem fog meg valtozni mikor ferjhez megy?
2020. szept. 11. 01:24
 7/22 anonim ***** válasza:
73%
Nekem a Natasa jobban tetszik.
2020. szept. 11. 04:37
 8/22 anonim ***** válasza:
18%
A Natasa nekem túl oroszos, szóval inkább Luca. Én Lulunak becézném.
2020. szept. 11. 04:58
 9/22 anonim ***** válasza:
28%
Egyik sem. A Luca szinte minden országban férfi névnek számít. Nagy kicseszés egy lánnyal. A Natasa meg valami szláv utcalány.
2020. szept. 11. 06:12
 10/22 anonim ***** válasza:
79%
Legyen Molnár Natasa Luca ☺️ az úgy vagány. Ha csak az egyiket adnád akkor inkább a Natasa.
2020. szept. 11. 07:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!