Szerintetek mostanában ezt a sok kérdést ugyanaz az ember
írja provokáló céllal?
Figyelt kérdés
Feltűnt, hogy az utóbbi napokban megszaporodott a "nem akarom a gyereket", "megbolondulok", "depresszióm van" és társaik. A kérdések egyről szólnak: megbánták a gyerekvállalást, felsorolják az összes negatív velejáróját, majd hangsúlyozzák, hogy ha lehetne visszacsinálnák.
Szerintetek ezt egyetlen ember írja ki, hogy provokálja az anyákat, lebeszélje őket a gyermekvállalásról? Nekem nagyon annak tűnik. A kérdések alatt egy-egy válaszoló gyanakszik is erre.
Nem tudom, de olvastam mindkét kérdést, én is meg voltam döbbenve rajtuk.
Főleg a focista csaj a 3 hónapossal tűnik kamunak, annyira primitív, amorális egyszerűen, aki évek óta sportol ilyen komolyan, az nem szokott ilyen buta hisztit levágni, mert tudja hogy egy célt elérni hosszabb idő.
Oké lehet fáradt, ijedt egy nemrég szült anyuka, bizonytalan is hogy jó lesz-e ez a gyerekesdi, de ilyet nem mond az ember hogy "nem akarom hogy szeressen" stb, hanem megéli szorongásként, hogy esetleg árt a gyereknek az érzéseivel.
2020. szept. 7. 09:39
2/13 anonim válasza:
Igen, érdekes módon engem is mindig törölnek, amikor próbálok szelektálni, hogy melyik kamu. Ebből lehet tudni, hogy tényleg.
2020. szept. 7. 09:52
3/13 anonim válasza:
Nyilván már valóban megbolondult és azért irja a kérdéseket.
2020. szept. 7. 10:03
4/13 anonim válasza:
Azt valódi problémának tartom, hogy van, aki megbánja az anyaságot, de azok nem írnak ki gyikra kérdést róla, csak lelépnek. A kérdést kiíró emberek pedig csak panaszkodnak, hogy minden rossz, és még az igazán hasznos, együttérzést mutató válaszokra sem figyelnek. Emiatt meg azt gondolom troll, kamu vagy provokatív.
2020. szept. 7. 10:03
5/13 anonim válasza:
Miért lenne provokáció? Tényleg ennyire hihetetlen, hogy valaki boldogtalan szülést követően? Nagyon beszűkült a gondolkodásod, ha azt gondolod, hogy a gyerekvállalás mindenki számára cukormázzal leöntött vattacukros mézeskalács. Sok nő a mai napig társadalmi presszióra vállal; vagy olyan kapcsolatba, ahol minimum az egyik fél még nem áll érzelmileg készen rá, hogy szülő legyen; sok nő a mai napig egyes egyedül birkózik meg a friss anyaság nehézségeivel, mert a kedves apuka természetesen annyira elfárad a 8 óra munkájában, hogy otthon már csak a herelógatáshoz meg söriváshoz van ereje; a test végleges változásainak elfogadása úgy, hogy ha én kíváncsiságból beírom youtubeba, hogy pregnancy transformation, olyan Victoria’s secret modellek pózolnak, akik 25 hetesen is jobban néznek ki, mint én bármikor életemben rendszeres sport mellett. Lehetne sorolni. Komolyan ilyen hihetetlen, hogy valaki a depresszió olyan fokán van, hogy kimondja: megbánta a gyerekvállalást? Azt csodálkozunk, ha sz*r anyának van titulálva az a nő, akinek nem indul be a tejelválasztása, mert egy gyerek az orra alá fingik.
2020. szept. 7. 10:08
6/13 Derjaderja válasza:
Nem az a kamu, hogy vki megbánja a szülést. Hanem az egész módja fura ahogy leírja. Ezt nem így szokták megfogalnazni az emberek, még névtelenül sem.
Olvastam már ilyen témájú kérdést, ahol fel sem merült bennem, hogy kitaláció.
2020. szept. 7. 10:11
7/13 anonim válasza:
Nem.
2020. szept. 7. 10:11
8/13 anonim válasza:
Akkor ezek szerint nem csak nekem tűnt fel.... szerintem trollok.
2020. szept. 7. 10:59
9/13 anonim válasza:
Szerintem nem ugyanaz az ember írja ki. Tuti hogy most ez egy véletlen egybeesés hogy mindenki gyűlöletet uszít. Aki nem akar gyereket az a gyerekeseket gyűlöli. Akinek meg van gyereke az meg azokat nézi le akik nem akarnak. Ez egy teljesen körkörös dolog, ha egy és ugyanaz a személy csinálná, már régen törölték volna a kérdést.
2020. szept. 7. 11:10
10/13 anonim válasza:
Szerintem unatkozó emberek írják ki.
Havonta tuti feltesz valaki nyilvános szoptatással, megtartsam vagy sem a babát, miért a nőé az utolsó szó az abortusznál, utálom a gyerekeket kérdést.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!