Miért várják el, hogy ingyen oda adogassam a gyerekem kinőtt ruháit?
Tegnap egy anyuka engem beszélt ki, mert a gyerekem kinőtt márkás ruháit nem adom oda ingyen az egyik ismerős anyukának. (Aki nem dolgozik, mert nem bírja a fiát elengedni oviba, most kezdett volna, mellesleg magának 35 ezer ft-os cipőket vesz)
Miközben én aki dolgozok, megveszem a normális ruhát, amit utána miután a gyerek kinőtte el szoktam adni, és abból veszek újat. Illetve annyival kevesebbet kell újra költeni.
Na most én vagyok a szar, irigy ember, mert nem adogatom oda lusta, otthon ülő, anyukának csak úgy puszira, azt amiért én megdolgoztam.
Ti mit gondoltok?
Nem szegények, csak egyszerűen a gyerekre nem szeretnek költeni.
Egyszer adtam nekik egy overalt, amit miután kinőtt a gyerek, úgy adott el!!! Amit én ingyen adtam!

Biztos vagyok benne, hogy a kérdésedet inkább panasznak szántad, a választ egyértelműen tudod.
Abban is biztos vagyok, hogy annak ellenére, hogy igazat adok, kicsit szerintem túlszínezed a dolgot. A valóságban nem tudok ilyet elképzelni.

Nem érzem, hogy kicsinyes lennék. De ha valaki ruhát nem tud venni a gyerekének, az menjen el dolgozni, had ne én öltöztessem másnak a gyerekét.
Én meg úgy vagyok ezzel, hogy igen sok esetben oda is adhatja az ember ingyen, tettem már én is, amit viszont láttam adásvétel oldalon.
Azt pedig aki felelőtlenül szüli sorra a gyereket, pláne nem fogom támogatni. Ezek várják aztán el, hogy tartsa el őket az állam, merthogy derogál nekik a munka.
Amúgy nem elnyűtt, agyonmosott holmikról beszélek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!