Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért várják el, hogy ingyen...

Miért várják el, hogy ingyen oda adogassam a gyerekem kinőtt ruháit?

Figyelt kérdés

Tegnap egy anyuka engem beszélt ki, mert a gyerekem kinőtt márkás ruháit nem adom oda ingyen az egyik ismerős anyukának. (Aki nem dolgozik, mert nem bírja a fiát elengedni oviba, most kezdett volna, mellesleg magának 35 ezer ft-os cipőket vesz)

Miközben én aki dolgozok, megveszem a normális ruhát, amit utána miután a gyerek kinőtte el szoktam adni, és abból veszek újat. Illetve annyival kevesebbet kell újra költeni.

Na most én vagyok a szar, irigy ember, mert nem adogatom oda lusta, otthon ülő, anyukának csak úgy puszira, azt amiért én megdolgoztam.

Ti mit gondoltok?

Nem szegények, csak egyszerűen a gyerekre nem szeretnek költeni.

Egyszer adtam nekik egy overalt, amit miután kinőtt a gyerek, úgy adott el!!! Amit én ingyen adtam!

2020. szept. 5. 14:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
Nem vagy köteles elosztogatni a gyereked ruháit. Főleg nem idegennek. Nem is értem egyesek miért veszik ezt természetesnek.
2020. szept. 5. 14:45
 2/14 anonim ***** válasza:
95%
Dehogy kell ingyen adni ha nem akarod. Millió helyről lehet ingyen szerezni egyébként ha akar, oldja meg.
2020. szept. 5. 15:08
 3/14 anonim ***** válasza:
95%
Ne viccelj, a legtöbben a noname agyonnyűlt ruhákat sem adják oda ingyen.
2020. szept. 5. 15:11
 4/14 anonim ***** válasza:
86%

Biztos vagyok benne, hogy a kérdésedet inkább panasznak szántad, a választ egyértelműen tudod.

Abban is biztos vagyok, hogy annak ellenére, hogy igazat adok, kicsit szerintem túlszínezed a dolgot. A valóságban nem tudok ilyet elképzelni.

2020. szept. 5. 15:17
 5/14 anonim ***** válasza:
92%
Kik ezek az emberek? Mert nagymamám panaszkodott hasonlókról velem és unokatesómmal kapcsoltban, de nehezen bírom elképzelni a szitut vadidegen emberek között.
2020. szept. 5. 15:23
 6/14 anonim ***** válasza:
77%
En is tudok olyat hogy ingyen kapott gyerek cuccokat arult a kedves anyuka nem keves penzert. Sajnos ijen vilagot elünk mindenki onnan szerez penzt ahonnan csak tud. Viszont!! Agyon hasznalt foltos, elnyütt ruhakert nekem speciel nem lenne pofam penzt kerni akarmilyen markas. Akkor mar inkabb oda dobom a vörös keresztes kontenerbe es ojan emberekhez kerül akik tenyleg ra szorulnak, vagy ami jobb alapotba van azt oda adom ingyen ojan baratnöknek akikkel tenyleg joba vagyok es nem sajnalom tölük. Mindenki azt csinal amit akar ne erdekeljen masok velemenye
2020. szept. 5. 15:27
 7/14 anonim ***** válasza:
78%
Kebzeld el hogy nem magyar allampolgar vagyok es nagyon büszke vagyok hogy ennyire is tudok magyarul irni! Ha valakit zavar akkor nyugodtan lehet tovabb görgetni en nem alaztam meg senkit!
2020. szept. 5. 15:37
 8/14 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem igen, sz@rrago vagy. Egy jo alapotban levo cucc jo ha er par szaz ft-ot. Egy komplett ruhatarbol, orulhetsz ha par ezrest "megkeresel". Ha neked megeri ezzel tokolni, fotozni, csomagolni, postazni miegymast par ezresert, akkor hajra. Nalunk Bp. siman adjak az anyukak egymasnak, a jo minosegu, akar alig hasznalt ruhakat INGYEN. Orulnek, h valaki tudja hordani, nincs szuksege arra a par ezer Ftra, mert amit a hasznalt goncert kapsz az szabad szemmel nem lathato. Kap cserebe valami jelkepes csokit es mindenki boldog.
2020. szept. 5. 17:29
 9/14 A kérdező kommentje:

Nem érzem, hogy kicsinyes lennék. De ha valaki ruhát nem tud venni a gyerekének, az menjen el dolgozni, had ne én öltöztessem másnak a gyerekét.

Én meg úgy vagyok ezzel, hogy igen sok esetben oda is adhatja az ember ingyen, tettem már én is, amit viszont láttam adásvétel oldalon.

Azt pedig aki felelőtlenül szüli sorra a gyereket, pláne nem fogom támogatni. Ezek várják aztán el, hogy tartsa el őket az állam, merthogy derogál nekik a munka.

Amúgy nem elnyűtt, agyonmosott holmikról beszélek.

2020. szept. 5. 18:16
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, kérdező ne hallgass rá, ő csak egy a sorban, aki ingyen cuccokért kuncsorog. :D Náluk "Bp-n"... Hááát, érdekes, nálunk Budán is mindenki pénzért adja el. :D
2020. szept. 5. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!