Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tavaly már jártam így a...

Tavaly már jártam így a musttal de 1-2 nap alatt lement róla...persze akkor nem oviba szoktatás volt hanem még velem itthon..mit csináljak? Mit adjak neki diétáztatáson kívül?

Figyelt kérdés

friss mustot ivott a 3 éves fiam tegnap a papával.(nem tudom a mennyiséget) hajnali 5 után hányt szegényem és aludt tovább 1 órára rá mégegyszer. Reggeli 2 harapás volt az is visszajött 5 perc múlva.

Oviba mondtam a tavalyit azt mondták rendben. Nem is volt gond(tíztől-délig) almát is evett. Ebédet nem kert itthon evett kekszet. Alvás fél kettőkor..négykor kelt 5 perc múlva visszaköszönt a keksz.

Kapott zselésítő port meg Normaflore-t.

Mit csináljak vele? Azon kívül hogy ne adjunk neki többet mustot. Érdekel volt e így valaki.

2020. szept. 2. 20:23
 1/8 anonim ***** válasza:
17%
???? A mustnak van alkohol tartalma, hogyhogy ez már a második eset?? Mennyi volt az első esetnél? 2?
2020. szept. 2. 20:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

1, a mustnak nincs alkoholtartalma.

Kérdező, semmit nem tudsz tenni, ne nagyon egyen tejterméket, gyümölcsöt.

2020. szept. 2. 20:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Első...a mustban.... a FRISS mustban nincs alkohol. Viszont annál több gyümölcs cukor...amúgy 15ös volt idén az a fajta...18as szokott lenni... De tény hogy nem kellett volna innia. De már mindegy megtörtént ez van.
2020. szept. 2. 21:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

😱😂A mustnak természetesen NINCS alkohol tartalma (frissen satult szőlő)

Sok mindent nem tehetsz.

Várd meg h öntisztuljon. Addig is ne egyen sok tejterméket, na meg ne igyon mustot 😉

2020. szept. 2. 21:05
 5/8 Derjaderja ***** válasza:
69%
Hát fosat az biztos. Hábyat is ezek szerint. Igyon, ne száradjon ki. Orális rehidráló folyadék, ha semmi nem marad bent, orvos.
2020. szept. 2. 21:11
 6/8 anonim ***** válasza:
77%
En ketlem, hogy ez a musttol van. Szerintem egy szimpla virus es szerencsetlen egybeeses.
2020. szept. 2. 21:27
 7/8 anonim ***** válasza:
54%
Ha egyszer már szrul volt tőle, miért kellett mégegyszer megszivatni szegényt? Remélem a papával elbeszélgettetek alaposan!
2020. szept. 2. 22:20
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. Reggel már nem volt semmi baja.
2020. szept. 3. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!