Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki, hogy egy...

Szerintetek ciki, hogy egy babarát szállodában reggeli alatt a gyerek durva morzsa hegyet hagy maga alatt?

Figyelt kérdés
2020. aug. 29. 09:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%

Nekem az a gesztus is jólesett ha elnézést kértek..

Van gyerekem, tudom mit tudnak hagyni

Sokkal rosszabb amikor hagyják mászkálni a firró étellel közlekedő felszolgálók közt.

Nem igazán látni 5 tányérrel a kezedben a lábad alá

2020. aug. 29. 10:23
 12/19 anonim ***** válasza:
19%
Előfordul, de én biztos nem ott tanítanám önálló étkezésre.
2020. aug. 29. 10:50
 13/19 anonim ***** válasza:
98%

Ha láttam, hogy érdekli őket, nem volt sose gáz.

Már nem dolgozok étteremben, de mikor még ott dolgoztm volt, hogy öltönyös, kosztümös társaság hagyott kupit, és koszt, meg csettintettek és rámutattak a tányérra, hogy vigyem, míg mondjuk a jólnevelt kiscsalád összegyűjtötte a tányérokat az asztal szélére, és mikor elvittem, elnézest kértek a rumliért, amit amúgy nem hagytak.

Amit értékeltem, az az volt hogy ha ember számba vettek.

Ha üdvözöltem őket visszaköszöntek, ha kivittem a kaját megköszönték, ha megkérdeztem hogy ízlik-e, udvariasan reagáltak, még ha bajuk is volt, nem gúnyolódtak, meg vádaskodtak, hanem elmondták mi bajuk.

Értékeltem, ha nem is gyűjtik össze, mint az a kedves kis család a tányérokat, de amikor vettem el, kicsit hátra dőltek, ne a könyöklő hónaljuk alól kelljen kiügyeskedjem a tányért (gyakori...)

Egy kis morzsa nem érdekelt sose a földön, mert mikor leszedtük az asztalt, úgyis felsepertünk minden alkalommal.

Egyébként látod, így évek múltával is emlékszem arra a családra, és én is törekszek olyan vendég lenni, akire így emlékeznek ha egyáltalán emlékeznek.

Vagy lehetek az ellenkező példa, mint a vénember (nem bácsi) aki képletesen a falhoz kent, mert túl meleg volt a kapucsínója, a srác aki megégette a nyelvét a rántotthússal, miért persze nekem panaszkodott, vagy a fickó aki nem volt elégedett a kajával és az egyik pincérrel 10 percig kiabált a családja előtt akik könyörögtek, hogy hagyja abba a jelenetet, vagy a másik fickó aki hátbaverte a kollégám mert más asztalt szolgált ki, és nem figyelt rá addig, vagy az a valaki, aki a wc alá kakált, és senki se volt hajlandó feltakarítani, amit megértek, és a menedzser helyettes szedte össze, sorolhatnám, a vendéglátás az egyik legrosszabb szakma..

2020. aug. 29. 11:00
 14/19 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem nem ciki, főleg egy bababarát szállodában ilyenre azért fel vannak készülve.

Nekem sokkal cikibb, amikor valaki a svédasztalról csurig pakol 10 tányért, felhalmoznak mindenből, mondván “ki van fizetve”, majd több mint a felét otthagyják, úgy, hogy hozzá sem nyúltak.

2020. aug. 29. 11:17
 15/19 anonim ***** válasza:
85%
14 az ilyen proli tempó 😀
2020. aug. 29. 11:20
 16/19 anonim ***** válasza:
90%

OFF // "Nekem sokkal cikibb, amikor valaki a svédasztalról csurig pakol 10 tányért, felhalmoznak mindenből, mondván “ki van fizetve”, majd több mint a felét otthagyják, úgy, hogy hozzá sem nyúltak."

Sokat konferenciázom, ahol rendszeresen van svédasztal, és mindig megdöbbenek, hogy akkor is kitör a ragadozó állat az emberből, ha egyébként Nyugat-Európában szocializálódott és az egy főre jutó tudományos fokozatok száma kettő :D

2020. aug. 29. 11:24
 17/19 anonim ***** válasza:
92%

Jó ég, dehogy ciki...

Bababarát szállodákban eleve van külön étkezőhelyiség a gyerek nélkül érkezőknek. Oda lehet menni, ha valaki nem akarja látni, hogy esznek a kisgyerekesek.

A gyerekes helyiségek meg ilyenek, igen. Lepotyog ez-az, stb.

Az asztal közepén szokott lenni kis kuka vagy valami annak való, a szemeteket, papírokat étkezés közben oda lehet dobni. Nagyobb, leesett darabot felszedem a földről, szintén kidobom.

Rendes család próbál gyerekkel is úgy étkezni, hogy ne legyen undorító, amit maga után hagy - de hidd el, a morzsák meg ilyenek teljesen természetes, hogy képződnek. Én mindig rászólok a fiaimra, hogy hajoljanak a tányér fölé, babának ott az etetőszék tálcája vagy az olyan előke, ami felfogja a lehulló darabokat.

Viszont seprűt kérni, meg tányérokat összeszedni nem illik! A 4-5 csillagos helyeken kimondott gáz! Nézz meg egy illemtankönyvet vagy kérdezz meg egy ott dolgozót!

2020. aug. 29. 11:30
 18/19 anonim ***** válasza:
7%
Értékeljük ha nem egy malacolt hagy maga után a kedves vendég .még egy gyermek barát szállodában is morzsa,szemét keletkezik de nem mindegy mennyi.
2020. aug. 29. 18:20
 19/19 anonim ***** válasza:
Delikvens 🤌😂🤦‍♀️
2022. márc. 30. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!