11/27 anonim válasza:
Csenge a legjobb. A Kinga a 2 k miatt nem jó, a Lilivel kimondva olyan túl dallamos, valahogy nem az igazi. Esetleg egy másik a sok Lili "változat" közül pl a Lilianna, Liliána jobban hangzana a vezeteknevvel.
12/27 anonim válasza:
Török Lili(en) szerintem szép.
13/27 anonim válasza:
Nincs gond a két k-val, mivel előtte-utána mgh áll.
14/27 anonim válasza:
Ezek közül nekem a Kinga tetszik legjobban. De a Csenge sem rossz. A Lili kicsit becézősen hangzik.
További ötletek: Kincső, Dalma
16/27 A kérdező kommentje:
Na és a Csilla?
2020. aug. 27. 12:52
17/27 anonim válasza:
Nekem nem tetszik.
A Csenge tetszik.
18/27 anonim válasza:
A három közül a családnévhez egyik sem passzol túl jól, legalábbis az én fülemnek. Kinga szép lenne, de ahogy többen is jelezték, a "k" torlódása miatt semmiképpen. Török Csenge nekem valahogy nem hangzik jól, a Török Lili nem rossz, de szerintem túl rövid. Amit utólag írtál, az viszont nekem tetszik: Török Csilla. Jó a hangzása, szerintem. Ráadásul manapság talán nem is annyira felkapott, mint a Csenge vagy Lili.
19/27 anonim válasza:
És a Kinga Csenge? Ja nem, az már inkább kínai, nem Török.
20/27 anonim válasza:
Nekem a Csilla tetszik legjobban. Az eredeti opciók közül pedig a Csenge. A Kingával nem jó, a két K miatt, a beceneveket pedig nem szeretem, pláne, hogy annyi Lilire, Lillára hajazó név van(Lilien, Liliána, Liliom, stb.) és ezeket mind Lilinek fogják becézni. Ez olyan, mintha egy fiút Beninek hívnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!