Holnap megyek az első ultrahangra orvoshoz. Nagyon félek. Mit fog pontosan csinálni? 7+2 napos leszek holnap.
Figyelt kérdés
2020. aug. 23. 17:37
2/15 anonim válasza:
Kérdezget, és megvizsgál.
Hüvelyi ultrahang, de lehet hasit is csinál. Elméletileg kapsz egy képet:)
3/15 anonim válasza:
Ez általában hüvelyi ultrahang, szívhangot néz, méretet és hogy jó helyre agyazodott-e be.
Mitől félsz?
4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Attól félek, hogy rossz hírt közöl.
2020. aug. 23. 17:46
5/15 anonim válasza:
Én is jövőheten megyek 7 hetesen, én is parázok, szerintem ez ilyenkor természetes.
Elkövettem azt a hibát, hogy elkezdtem GYK-n olvasgatni, ahol mas sem jön szembe, csak hogy nem volt szívhang vagy 6-8-10 hetesen halt el a magzata.
6/15 anonim válasza:
Ó, értem. Hát, azt hiszem, mindenki fél... Majd írd meg, mi volt. 3-as
7/15 anonim válasza:
Ugyanígy jártam a terhességem elején, itt olvasgattam és teljesen bepanikoltam. Minden rendben lesz!!
8/15 anonim válasza:
Hüvelyi uh lesz valószínű. Megnézik, hogy van egy éven belüli rákszűrésed. Ilyesmi.
Hát reméljük a legjobbakat. En is ilyen uh parás voltam, minden uh előtt kész idegronccsá izgultam magam.
10/15 A kérdező kommentje:
Minden rendben volt. :)
2020. aug. 28. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!